Δυναστεία ΚΜ: Αντικαπνιστές από καταστολή
22/11/2019 16:23
Του Μικρού Οδυσσέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δυναστεία ΚΜ: Αντικαπνιστές από καταστολή

(φωτό συλλεκτική, πακέτου ενός προϊόντος που οι πρόγονοι μας το έλεγαν τσιγάρο)

Κίνημα “γράφουμε το Νόμο στα φρύδια μας τα δύο”, 1142.

Και είναι επαναστατικό, ρηξικέλευθο και καινοτόμο το Κίνημα.

Και πάει κόντρα στο δήθεν άσχετο και ουδέτερο 1142.

Διότι κατά το 1142 μ.Χ. βρισκόταν ήδη στην εξουσία η υπερεκατονταετής δυναστεία των Κομνηνών (1081-1185) δυναστεία ΚΜ δηλαδή, δεν ξέρουμε αν σας παραπέμπουν κάπου τα αρχικά.

Με τον τρόπο αυτό, υπόγεια και υποδόρια, περνά το μήνυμα της πολυετούς διακυβέρνησης από τον Κυριάκο κι ας μην είναι Κομνηνός, είναι μέρος δυναστείας κι αυτός.

Το καπνιστικό Κίνημα, η πλατιά μάζα των μισθωτών που έχει χαρμανιάσει, οι θεριακλήδες που θα ακούνε Ρέμο με συντροφιά κομπολόι από τη συλλογή “ο Αλή Πασάς με τη Ρένα Βλαχοπούλου στο χαρέμ锨θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για την επερχόμενη λαϊκή εξέγερση στο κόψιμο του τσιγάρου.

Και αφού δεν μπορούμε να φουμάρουμε σχεδόν πουθενά, γιατί τα περίπτερα εξακολουθούν να πουλάνε σιγαρέτα;

Τροφή για σκέψη & καιρός για στέψη του αρχηγού του καπνιστικού Κινήματος, ο οποίος θα αναδειχθεί μέσα από τους αγώνες για θερμάστρα ή θερμαστές/θερμάστριες, μέσα από τη σύνθεση των καπνιστών με τους ατμιστές, και το σύνολο των αλλοτριωμένων iqosιτων, μέσα στις αυθόρμητες λαϊκές συνελεύσεις στους υπαίθριους και ανοικτούς χώρους, εκεί που ο ελεύθερος πολίτης, ελεύθερος θα ντουμανιάζει τον αέρα των ελεύθερων πολιορκημένων αντικαπνιστών, οι οποίοι δεν έγιναν τέτοιοι από επιλογή, αλλά από καταστολή.

Πηγή: emo.gr