Δηλώστε επιτέλους το πολιτικό σας «φύλο»
07/05/2017 18:22
​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δηλώστε επιτέλους το πολιτικό σας «φύλο»

Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο ψευτοδεξιός κολαούζος του υπογράφουν και με τα δυο χέρια το τέταρτο Μνημόνιο, όσο ο Κυριάκος διαμαρτύρεται γι’ αυτό που, ούτως ή άλλως, θα υπέγραφε, αλλά σίγουρα θα εφαρμόσει κι ο ίδιος, οι Τούρκοι απειλούν εγγράφως την Κύπρο με πόλεμο και κάνουν ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην ΑΟΖ της. Ομως, μην ανησυχείτε αδέρφια μας στη νήσο του Ευαγόρα. Το Εθνικό Κέντρο, άγρυπνο εις τας Αθήνας, έχει πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Ο νόμος για την ελεύθερη επιλογή του... φύλου έχει ανέβει στη Διαβούλευση. Η Αριστερά επιτίθεται στη βιολογία, στη φύση, στη λογική με τη συγκατάνευση του Θεοδωράκη, της Φώφης και του Μητσοτάκη. Ρεντίκολο στις δέλτους της Ιστορίας.


Οι εχθροί γύρω θεριεύουν κι αποθρασύνονται, οι αποτυφλωμένοι εθνοαποδομητές σκορπίζουν αναφομοίωτους μουσαφιραίους στον αστικό ιστό των πόλεων, η Λέσβος και η Χίος στενάζουν, με την τουριστική οικονομία τους να δέχεται συντριπτικά πλήγματα, όμως η πολιτική φεουδαρχία της χώρας, από Εξαρχειώτες ακροαριστερούς μέχρι ντιλεντάντηδες νεοφιλελεύθερους, προτάσσει τα «δικαιώματα» της πιο απίθανης ψυχοπαθητικής μειονότητας, αντί για την υπεράσπιση του όλου έθνους.
Αλλά αυτοί που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα Πατήσια, την Αχαρνών ή τη Λιβαδειά, πώς θα υπερασπιστούν τη μακρινή ΑΟΖ της Κύπρου; Αυτοί που στέκονται ως αμήχανοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» μπροστά στις άοπλες ορδές που μας στέλνει ο δουλέμπορος διακινητής Ερντογάν θα σταθούν ανδρείοι και με σχέδιο απέναντι στα όπλα του;

Μαρξιστές ή νεοφιλελέδες που «σέβονται και τιμούν την Αριστερά για τους αγώνες της» είναι ανίκανοι να εκπονήσουν μισό εναλλακτικό σχέδιο για τον ΦΠΑ, δεν έχουν την τόλμη να σταθούν όρθιοι μπροστά στη Μέρκελ και να διεκδικήσουν πειστικά και με λογικά επιχειρήματα λίγες μονάδες λιγότερη φορολογία, έναν κωλοαναπτυξιακό δείκτη ο οποίος να συνδέεται με όλα αυτά που μας φορτώνουν έπειτα από κάθε πολύμηνη, λεόντεια διαβούλευση. Πώς να σταθούν αποτρεπτικοί και φοβεροί απέναντι στο κράτος-συμμορία, στην πρωταθλήτρια των γενοκτονιών, της κακής γειτονίας και των παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου; Μην περιμένετε από δειλούς θάρρος, από απάτριδες αγωνία, σχέδιο και πράξεις για την πατρίδα.

Εχουν εκχωρήσει κατασυκοφαντημένο τον πατριωτισμό στη Χ.Α. κι αντί να χτίζουν για ρωμαλέο έθνος, μπολιάζουν τη νεότητα με το δηλητήριο του ανθελληνισμού τους. Αντί να ενισχύουν την κιβωτό του εθνισμού μας, την Εκκλησία, βάλλουν κατά του χριστιανισμού, χτίζουν τζαμιά κι επιδοτούν τον ισλαμικό εποικισμό. Τα Σκόπια διαλύονται, κάνοντας πλάκα στον αειθαλή Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Αλβανοί, Βούλγαροι και Σέρβοι ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα κι εμείς απόντες, με ηγεσία σιωπηλή για τη μεγάλη ελληνική μειονότητα που ζει ξεχασμένη στο μόρφωμα το οποίο πεθαίνει ως κράτος.

Μόλις ψηφιστεί πανηγυρικά ο νόμος του Κοντονή, με μια αναγκαία προσθήκη, σπεύστε μπέηδες και κοτζαμπάσηδες της Μεταπολίτευσης πρώτοι να κάνετε την αλλαγή. Εχετε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του εκπροσώπου των Ελλήνων, μα δεν είστε, μερικοί ειδικά καμώνεστε τους δεξιούς ή τους αριστερούς πατριώτες, αλλά πάλι δεν είστε. Δηλώστε, λοιπόν, το αληθινό πολιτικό «φύλο» σας, για να είμαστε ξηγημένοι...

Φαήλος Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

dimokratianews.gr