Δεν υπάρχει εγκληματικότητα στον παράδεισο…
27/04/2018 10:47
Του Strange Attractor
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχει εγκληματικότητα στον παράδεισο…

Είναι πλέον γνωστό στους πάντες, ακόμη και στους πούρους συριζαίους, και όχι μόνο στους πρώην πασόκους εξ αυτών, ότι η χώρα μας έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα. Δυο πράγματα που συνδέονται άμεσα, αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα ειδεχθή εγκλήματα διαπράττονται από αλλοδαπούς κακοποιούς (Αλβανούς, Γεωργιανούς, Τσετσένους, Αλγερινούς, κλπ.).

Οι περισσότεροι εκ των οποίων ανάθεμά με αν έχουν χαρτιά ή νόμιμη παραμονή στη χώρα, αφού μάλλον είδαν φως και μπήκαν, ειδικά μετά από το «ανθρωπιστικό» άνοιγμα των συνόρων από πλευράς της κυβέρνησης των συριζανέλ.

Κάθε μέρα περνάνε χιλιάδες «πρόσφυγες πολέμου» από τα διάτρητα σύνορά μας, και το κλου είναι ότι οι χώρες από τις οποίες προέρχονται ΔΕΝ έχουν πόλεμο. Εκτός κι αν ξέρει κάτι ο Κοτζιάς και δεν μας το λέει.

Κι εμείς τους υποδεχόμαστε στις ακτές με κεράσματα, χορούς και ατέλειωτο κέφι. Κυρίως μέσω των δεκάδων ΜΚΟ που κάνουν πάρτι εδώ και τρία χρόνια. Άλλωστε να μη ξεχνάμε ότι το μεταναστευτικό αποτελεί μεγάλη μπίζνα…

Βέβαια, δεν φταίνε οι ΜΚΟ. Βρήκαν μπανανία και κάνουν ό,τι θέλουν. Στην κομμουνιστική Κίνα όμως οι ΜΚΟ απαγορεύτηκαν πριν από μερικά χρόνια. Θα μου πείτε τί ξέρουν οι Κινέζοι από αριστερό ανθρωπισμό; Και θα έχετε δίκιο. Μόνο εμείς εδώ στο Ελάντα κρατάμε ψηλά την αριστερή σημαία… αφοπλίζοντας τα ΜΑΤ, ξεδοντιάζοντας την ΔΙΑΣ, και άλλα τέτοια πανανθρώπινα ιδεώδη.

Εξάλλου, να μη ξεχνάμε ότι στον παράδεισο δεν υπάρχει εγκληματικότητα, κι επειδή εμείς ζούμε στον συριζέικο παράδεισο τί χρείαν έχομεν από δυνάμεις καταστολής;

Και εν πάση περιπτώσει, όσοι αντιδραστικοί φοβούνται μη μπουκάρει κανένας ένοπλος Τσετσένος στο σπίτι του την ώρα που μέσα βρίσκεται η οικογένεια, ας κάνει πως κοιμάται… Έτσι δεν είπε ο αρμόδιος υπουργός;

Και όσο για εκείνους που αναρωτιούνται «μα καλά, όλοι αυτοί οι δυστυχείς Μουσουλμάνοι πρόσφυγες, γιατί διακινδυνεύουν να έρθουν εδώ, να ταλαιπωρηθούν, και δεν πάνε δίπλα, στα διάφορα ζάπλουτα αραβικά κράτη, που είναι και μουσουλμανικά»;

Την απάντηση την είχε δώσει σε πάνελ, με τον έγκυρο λόγο της, γνωστή δημοσιογράφος … «εκεί δεν πάνε διότι έχουν σοβαρές θρησκευτικές διαφορές»!!! Ενώ με εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς δεν υπάρχουν διαφορές, λέω εγώ ο ποταπός. Συριζέικη λογική στο τετράγωνο.

Πάντως, όσον αφορά στα κακοποιά στοιχεία, ο λόγος που δεν πάνε στα πλούσια αραβικά κράτη είναι πρώτον διότι δεν τους επιτρέπουν, και δεύτερον πως εκεί υπάρχει τάξη και ασφάλεια επειδή το σύστημα λειτουργεί. Τόσο από πλευράς αστυνομίας, όσο και από πλευράς δικαιοσύνης. Μάλιστα παραλειτουργεί.

Εκεί δεν έχουν ούτε Τόσκα, ούτε Παρασκευόπουλο, δυο υπουργούς που ο ιστορικός του μέλλοντος θα «καθίσει στο σκαμνί» για το χάος αλλά και τους θανάτους που έχουν προκαλέσει.

Εν πάση περιπτώσει, ας δούμε τι συμβαίνει στην Σαουδική Αραβία, την οποία εγκαλεί η οργάνωση Human Rights Watch, επειδή είναι πολύ αυστηρή απέναντι στην εγκληματικότητα!

Γιατί; Διότι μόνο τους τελευταίους 4 μήνες, η χώρα έχει εκτελέσει 48 κατάδικους! Οι μισοί εκ των οποίων καταδικάστηκαν για ναρκωτικά! Διακίνηση αλλά και χρήση. Τους ίδιους δηλαδή που εμείς ούτε καν τους συλλαμβάνουμε, και αν τους συλλάβουμε τα δικαστήρια τους αμολάνε στο δρόμο για να συνεχίζουν να ληστεύουν και να σφάζουν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους. Και αν τυχόν κάποιοι φυλακιστούν, πέρα από τις άδειες, δικαιούνται να βγουν έξω σε ελάχιστο χρόνο χάρη στους ανθρωπιστικούς μας νόμους (κυρίως εκείνον του Παρασκευόπουλου).

Στη Σαουδική Αραβία όμως τους αποκεφαλίζουν! Που να είχαν και στυγνούς δολοφόνους δηλαδή, όπως έχουμε εμείς. Που μπουκάρουν σε σπίτια και σιδερώνουν ή δολοφονούν γιαγιάδες και οικογενειάρχες.

Εκεί λοιπόν, στον μουσουλμανικό παράδεισο, 600 άτομα έχουν εκτελεστεί δι’ αποκεφαλισμού από το 2014. Το 1/3 για παραβάσεις ναρκωτικών. Και επειδή οι πιέσεις από τις διεθνείς οργανώσεις και τις ΜΚΟ είναι πολλές, ο πρίγκιπας Mohammed bin Salman ενέδωσε. Πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα επανεξετάσει το ζήτημα των αθρόων θανατικών ποινών, και ειδικά για τους χρήστες ναρκωτικών μάλλον θα ισχύουν τα ισόβια και όχι το τσεκούρι του δήμιου.

Κάτι είναι κι αυτό…