Δεν θα πάει άδικα το αίμα τους
06/03/2016 13:52
​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν θα πάει άδικα το αίμα τους

Αδέρφια, σας έχω νέα. Η συγκυβέρνηση κουτοπόνηρων χαζοδιεθνιστών και του ψευτοδεξιού καψιμιτζή των hot spot κάνει την πετυχεσιά της εμπλοκής του ΝΑΤΟ όλο και καλύτερη. Εδώ και πέντε μέρες αρχίσανε λοιπόν τις περιπολίες τα νατοϊκά πλοία, των μεμέτηδων συμπεριλαμβανομένων. Και που περιπολούν, τάχα για να ελέγξουν τις «ροές»; Περιπολούν ΔΥΤΙΚΑ των ανατολικών νησιών μας στο Αιγαίο!Παρακαλείτε δε ο ακομβίωτος στρατάρχης, που έκοψε τα πλεύσιμα των ναυταίων κι ετοιμάζεται να κόψει κι όλα τα οδοιπορικά όλων των Ενόπλων Δυνάμεων(γράψτε το), να μην αποπειραθεί διάψευση. Η πληροφορία είναι «από το στόμα του αλόγου», που λένε οι Γιάνκηδες φίλοι μας, είναι διασταυρωμένη, αυθεντική κι όχι ντεμέκ, σαν τις ψεκασμένες υποσχέσεις για φρένα σε τρενάκια και λοιπά πολιτικά παίγνια, που κανονικά παίζονται σε ανάποδο χαρτόκουτο στην Πειραιώς με τσιλιαδόρους και υπό τον φόβο των πολιτσμάνων:

Λοιπόν, τα νατοϊκά πλοία δεν περιπολούν ανατολικά των νησιών μας που υφίστανται την αθρόα καθημερινή εισβολή. Τουτέστιν δεν παρεμβάλλονται ανάμεσα τις ανατολικές ακτές των ακριτικών νησιών μας και των τουρκικών παραλίων.

Προφανώς είναι θέμα Ατλαντικού τακτ. Δεν θέλουν να παρεμβληθούν στις πορείες των εκατοντάδων σκαφών, με τα οποία ο αρχιδουλέμπορος Ερντογάν μας στέλνει τους πρόσφυγες, που δημιούργησε ως διεθνήςτρομοκράτης και τους λαθρομετανάστες που προσελκύει στην χώρα του μη απαιτώντας βίζα. Τα νατοϊκά σκάφη κόβουν απλώς βόλτες στην μέση του Αιγαίου αποφεύγοντας να στενοχωρήσουν τις μπίζνες trafficking του πολυχρονεμένου μας πατισάχ.

Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείτε τι μόλις διαβάσατε.

Αποδεικνύεται λοιπόν πως η κυβερνώντες συναυτουργοί μας δουλεύουν, πως ο μοναδικός λόγος της πρόσκλησης και παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι ο έλεγχος και η αντιμετώπιση της ρωσικής ναυτικής παρουσίας. Στα παλιά τους τα παπούτσια οι «ροές». Τι ωραία που παίζουν με την αλήθεια οι λέξεις τους, ε; Η ανεξέλεγκτη πλημμυρίδα μουσουλμάνων ονομάζεται «ροές». Οι καταυλισμοί προσφύγων και λαθραίων ονομάζονται «hot spot». Ο εξευτελισμός της χώρας, των συνόρων της, της κοινωνικής της συνοχής, ενδύεται τον «ανθρωπισμό». Τα παιδάκια σας τα δείχνουν τα κανάλια που σας ντρεσάρουν σαν άλογα. Δεν σας δείχνουν όμως τις στρατιές νέων ανδρών, σε στρατεύσιμη ηλικία, ανάμεσα τους ηττημένοι τζιχαντιστές, κτήνη συνεργοί του Ερντογάν στην Ράκα και άλλους τόπους μαρτυρίου των Χριστιανών αδελφών μας, των Κούρδων, των Σιιτών και κάθε διαφορετικού. Εκεί μερικοί φωτογραφίζονταν πάνω από μακελεμένα κορμιά, κρατώντας κομμένα κεφάλια, με παραλλαγή, φυσιγγιοθήκες και καλάσνικοφ και στην Ευρώπη ως προσφυγάκια απολαμβάνουν «ανθρωπισμό».

Στα Ίμια και στην Κύναρο τα συμφέροντα του Έθνους έχουν σφραγιστεί από το αίμα έξι Αριστοκρατών με την κυριολεκτική σημασία. Διότι η αληθινή αριστοκρατία μας δεν είναι οι δόλιοι αποδομητές που πρόσκαιρα κυβερνούν ή οι χασικλήδες ταβλαδόροι που προσλαμβάνουν χωρίς ντροπή. Δεν είναι οι τηλεαλήτες που κουνάνε από τηλοψίας στα γερόντια, τις νοικοκυρές και τους άνεργους κατοστάευρα, για να τους κλέψουν κι ό,τι τους έμεινε μέσω γραμμών χρέωσης με στημένους διαγωνισμούς. Η αληθινή αριστοκρατία του Έθνους είναι οι Πρόμαχοι και Φύλακες του.

Δεν ξέρω ποιο είναι το αντάλλαγμα για την ναυτική νατοϊκή κωμωδία στο Αιγαίο και την μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό προσφύγων και κατσαπλιάδων. Αν είναι η θετική και τσάτρα πάτρα αξιολόγηση ή τίποτα ψίχουλα. Αυτό που ξέρω είναι πως το αίμα των γιων και αδελφών μας δεν μπορεί να πάει χαμένο και θα εκδικηθεί την ατίμωση της Πατρίδας…

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)