«Δεξιοί» Εφιάλτες
10/07/2017 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Δεξιοί» Εφιάλτες

Όπως ακριβώς το περιμέναμε. Επίθεση κατά μέτωπο στη Νέα Δημοκρατία από εφημερίδες και sites που επιδιώκουν να κρατήσουν στην εξουσία τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Κάποιοι μιλάνε για εσωκομματική γκρίνια στην οδό Πειραιώς. Άλλοι λένε ότι στελέχη της ΝΔ είναι εκνευρισμένα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τακτική που ακολουθεί.

Εμφανίζονται δημοσιεύματα που λένε ότι οι καραμανλικοί είναι στα κάγκελα για… επιθέσεις που γίνονται ή σε άλλους που λένε ότι ανήκουν στην κλειστή αυτή ομάδα νεοδημοκρατών οι οποίοι «πονάνε το κόμμα, όχι σαν κάτι άλλους».

Είναι και κάποιοι που διαπιστώνουν κόπωση στη ΝΔ επειδή ζητά εκλογές αλλά και ορισμένοι που κουνάνε το δάκτυλο στον Μητσοτάκη και τον «συμβουλεύουν» να μη δεχθεί συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, λες και τέθηκε τέτοιο θέμα όσο το κόμμα παλεύει για να πείσει τον κόσμο ότι μόνο με αυτοδυναμία της ΝΔ μπορεί να πάει μπροστά ο τόπος.

Θα διαβάσουμε ουκ ολίγα για τα «προβλήματα» που έχει η ΝΔ, θα ακούσουμε πολλά για τον Κυριάκο που «σφυρίζει αδιάφορα» όπως γράφει κι ένα πληρωμένο πιστόλι του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακολουθούμε βεβαίως με… ολύμπια ψυχραιμία κι αυτούς που μιλούν για επικείμενη ανατροπή του Μητσοτάκη και την ηγεσία να αναλαμβάνουν ο Δένδιας με τον Άδωνι. Ενώ τέλος υπάρχουν στα κιτάπια του ΣΥΡΙΖΑ και οι λίστες της ΝΔ στις οποίες πότε φιγουράρει ο Μπογδάνος, πότε ο Πανούτσος, πότε ο Πορτοσάλτε και η κοροϊδία συνεχίζεται.

Εντάξει, πρόκειται για «νούμερα» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας που προφανώς εκτελούν συμβόλαιο. Με νύχια και με δόντια θέλουν να κρατήσουν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να χτυπήσουν τη ΝΔ.

Κουλάρετε παιδιά, μόνο 15 μονάδες είναι η διαφορά, έχετε χρόνο να γυρίσετε το παιχνίδι…

Πρόκειται για αστειότητες. Για ανοησίες που πρέπει να γράφονται και να λέγονται την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη στα σχοινιά, ο Καμμένος και ο Τσίπρας κρυμμένοι στα αμπάρια του Noor 1, η ανάπτυξη δεν έρχεται και το τέταρτο μνημόνιο πλησιάζει.

Πρέπει πάση θυσία να υπάρχει πρόβλημα στην Πειραιώς και γι’ αυτό μετέρχονται όλων των σεναρίων που μπορούν να φανταστούν. Από τον Σαμαρά που κάνει… κακό στην παράταξη, μέχρι τον Κυριάκο που… δεν μπορεί, που ζητά συνέχεια εκλογές. Κι από τον Καραμανλή που του κόπηκε η όρεξη γιατί είναι εκνευρισμένος και δεν θα πάει διακοπές το τριήμερο μέχρι ότι πολλοί βουλευτές ετοιμάζονται να ανατρέψουν την ηγεσία γιατί ήθελαν τη διαφορά στις 16 μονάδες και οι 15 δεν τους κάνουν.

Έλεος. Και καλά τα συριζαϊικα παπαγαλάκια το καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι η δουλειά τους. Να αποδομήσουν τη ΝΔ και να της δημιουργήσουν πρόβλημα. Όμως οι… δεξιοί και τα δεξιά έντυπα και sites τι σκοπό έχουν; Ποιους εξυπηρετούν και τι επιδιώκουν; Μήπως να βάλουν πλάτη στον Τσίπρα και τον Καμμένο;

Εντάξει, λοιπόν. Άξιος ο μισθός τους. Ας βάζουν αυτοί πλάτη στον Αλέξη, αλλά ό,τι κι αν κάνουν η ιστορία θα τους καταγράψει ως νέους Εφιάλτες.