Αυτή την αριστερά ονειρεύτηκαν οι αριστεροί πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ;
30/09/2017 20:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυτή την αριστερά ονειρεύτηκαν οι αριστεροί πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Τα πράγματα έχουν χοντρύνει. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ποια Ελλάδα θέλουμε για τα επόμενα χρόνια. Για το ποια πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Μακριά από πρόσωπα, αλλά κυρίως ως προς το ήθος που πρέπει να έχει αυτή η χώρα.

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για να καταλάβετε. Απαντά το «μαντρόσκυλο» της αριστερής εξουσίας για λογαριασμό του Καμμένου. Έχουν περάσει τόσες ώρες από την αποκάλυψη των ψεμάτων του στη Βουλή σχετικά με το Λονδίνο, τα πολυτελή ξενοδοχεία, το καζίνο, και δεν βρήκε το θάρρος να απαντήσει.

Όπως και πριν μερικές ημέρες άλλος απάντησε γι’ αυτόν, τότε η γυναίκα του, τώρα ο «αδερφός» του. Ο Πολάκης με τον οποίον έκαναν γλέντι στο πολυτελές σπίτι του στη Γλυφάδα και κάλεσαν την μπάντα του στρατού να παίξει για χάρη τους. Γιατί η χώρα είναι το τσιφλίκι τους και κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Διαβάστε τι γράφει ο υπουργός Υγείας ο οποίος είναι ανεπαρκέστατος στον τομέα του αλλά μια χαρά τα καταφέρνει στοfacebook.

«Ρε βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης που έχετε τρελλαθει γιατι τα αφεντικά σας βλέπουν πως το μητσοτακεικο δεν θα δει εξουσία και έχετε εξαπολύσει οτι βρωμια και ψευτιά εχει η ψυχή σας εναντιον του Πανου Καμμενου τις τελευταίες μέρες μήπως και ρίξετε την κυβερνηςη!!!
Βρε ξεφτίλες, οταν χρεώνανε οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το ελληνικό κράτος να πληρώνει όλο το συγγενολόι , τους συνεργάτες κλπ μεχρι και τους μακιγιέρ που έπαιρναν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!! Και ειναι είδηση το οτι ο Καμμενος πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ όντας σε επίσημο ταξίδι στο Λονδίνο το ξενοδοχείο που έμεινε με τη σύζυγο του!!!!ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙΝΕΣΤΕ !!!

ΥΓ .Στο επόμενο επιςημο ταξίδι του στη Γαλλία θα του προτείνω να παει με το τζετ του Χριστοφοράκου, να μείνει στο σπίτι της Μαρεβα ,να παει ενα βράδυ όλη την αποστολή στο καμπαρέ Μoulin Rouge και να πληρώσει απο το λογαριασμό των αντισταθμιστικών TOR M1 και τους ράβδους χρυσού της λίστας Λαγκάρντ της κυρίας Μανωλιδου .ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!».

Αυτός είναι ο Πολάκης, ο εκπρόσωπος του…ήθους της αριστεράς. Υπερασπίζεται τον Καμμένο λες και ήταν μαζί στα… ξερονήσια ή έδωσαν κοινούς αγώνες για την πατρίδα.

Αυτή την αριστερά ονειρεύτηκαν οι αριστεροί πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ; Αυτήν την πατρίδα θέλουμε κι εμείς για τα παιδιά μας;