Αλέξης… Σώρρας
08/01/2017 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλέξης… Σώρρας

Όχι, δεν κάνουμε λάθος στον τίτλο. Ο Αρτέμης είναι ο άλλος, αυτός που άμα κόψεις φάτσα καταλαβαίνεις πόσα από τα 600 δις ευρώ έχει στην τσέπη του.

Ένας ακόμη λαοπλάνος που ευδοκιμεί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι. Αλλά δεν φταίει αυτός. Τα πρόβατα φταίνε…

Ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός μας ο οποίος δε διαφέρει και πολύ από τον πραγματικό. Θα λέγαμε ότι ο Τσίπρας αντέγραψε τον Σώρρα, έμαθε από τις τακτικές του και έδειξε ότι ο μαθητής μπορεί να γίνει καλύτερος από τον δάσκαλο. Δεν ξέρουμε αν ο πρωθυπουργός κατ’ ιδίαν ορκίζεται κι αυτός στο Δία, αλλά από υποσχέσεις τα ίδια με τον Σώρρα.

Να θυμίσουμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά δεν μιλούσε για διαγραφή του χρέους. Θα μας έσωζε από το επονείδιστο της Ζωής. Θα χόρευαν οι αγορές από τα νταούλια του Τσίπρα και θα γλίτωνε η Ελλάδα με μια μαγική κίνηση του Αλέξη.

Μήπως δεν προέτρεπε και ο Τσίπρας τον κόσμο να μην πληρώνει φόρους, διόδια, εισφορές και άλλα τέτοια; Ό,τι κάνει ο Σώρρας με απλά λόγια αλλά τον κατακρίνουμε. Το μόνο που δεν έδινε ο πρωθυπουργός ήταν βεβαιώσεις για την εφορία, όλα τα υπόλοιπα… ίδια με τον μεγάλο σωτήρα με τα ομόλογα 600 δις.

Ο Τσίπρας δε μας έλεγε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ; Σαν τον Σώρρα ένα πράγμα. Ο Σώρρας δεν ζητά λογιστικό έλεγχο του χρέους; Αυτό δεν έκανε και η Ζωή με εκείνη την Επιτροπή Χρέους με τους ξυπόλητους που μάλιστα χειροκροτούσε και ο Τσίπρας ενώ έστελνε μηνύματα και ο Παυλόπουλος;

Δεν υπάρχει λοιπόν καμιά διαφορά. Σε μια χώρα που ο κόσμος έκανε τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Σε μια χώρα που ένα αμόρφωτο παιδαρέλι, ένας αριβίστας του χειρίστου είδους, ένας πολιτικός αμοραλιστής κι ένας τύπος που μάζεψε διάφορους άλλους απίθανους, κυβερνά εδώ και δύο χρόνια.

Σε μια Ελλάδα που ο κόσμος ανέχεται να του λένε ψέματα, να τον εξαπατούν με τόσο απροκάλυπτο τρόπο και παρ’ όλα αυτά να βρίσκονται άνθρωποι που αποθεώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ε λοιπόν καλά μας κάνει ο Σώρρας και μας κοροϊδεύει.

Θεός ο Αρτέμης αλλά ακόμη μεγαλύτερος ο Αλέξης. Όσο υπάρχει τόσο αμόρφωτος και αυτοκαταστροφικός λαός, τόσο θα ευδοκιμούν οι ψεκασμένοι.