2019: Επιτέλους έρχονται κάλπες!!!
01/01/2019 00:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

2019: Επιτέλους έρχονται κάλπες!!!

Είτε γίνουν οι εθνικές εκλογές πριν από τον Μάιο, είτε γίνουν όλες μαζί τον Μάιο, είτε καταφέρει ο... λαοπρόβλητος να εξαντλήσει την τετραετία και να κάνει τις εθνικές τον Οκτώβριο, το 2019 είναι η χρονιά που η πατρίδα θα απαλλαγεί από την λαίλαπα της αριστεράς του Τσίπρα.

Επιτέλους έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια λεηλασίας έφτασε η στιγμή για τους Έλληνες να διώξουν τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

Έφτασε η στιγμή για να μας αδειάσουν τη γωνιά οι πιο ξεπουλημένοι πολιτικοί που πέρασαν από την Ελλάδα. Που παρέδωσαν τον εθνικό πλούτο και τα εδάφη μας για να παραμείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες της εξουσίας.

Γνωρίζουν και οι ίδιοι ωστόσο ότι το 2019 σηματοδοτεί το τέλος τους, εξ ου κι όλα αυτά τα πολιτικά τερτίπια που μηχανεύονται για να μετριάσουν την συντριβή που έρχεται.

Ό, τι κι αν κάνουν όμως η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα ξεκινά με την αυγή του νέου χρόνου και δεν μπορούν με τίποτα να την σταματήσουν.

Ας ναρκοθετήσουν όσο θέλουν τον δρόμο για να δυσκολέψουν τους επόμενους, ας προσπαθήσουν να περάσουν το έκτρωμα των Πρεσπών, ας προσπαθήσουν να παραδώσουν την Κύπρο και το Αιγαίο στους Τούρκους, ας μοιράσουν όση ελεημοσύνη θέλουν, ας προσλάβουν όσα υποψήφια κομματόσκυλα επιθυμούν, ας στήσουν όσες προβοκάτσιες με κατασκευασμένες κατηγορίες τους κάνει κέφι.

Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να κάνουν πιο εύκολη την παραπομπή σε ειδικά δικαστήρια που τους έχουν υποσχεθεί οι επόμενοι.

Πάρτε το χαμπάρι... σύντροφοι. Τελειώσατε!!!

Πιείτε τις τελευταίες σας σαμπάνιες, καπνίστε τα τελευταία σας πούρα και βάλτε τους καλικάντζαρους σαν τον Μανόλο να κάνουν την τελευταία μπάζα γιατί θα σας χρειαστεί για την καταιγίδα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Η ώρα της πληρωμής ήρθε. Η Νέμεσις αδημονεί.

Δεν γλυτώνετε με τίποτα και για τίποτα. Ούτε για την οικονομική υποδούλωση του λαού μέχρι το 2060, ούτε για την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας λόγω του εθνομηδενισμού σας, ούτε για την μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, ούτε για τα συντρόφια των Εξαρχείων που καίνε τα πάντα ανενόχλητα, ούτε για τους εγκληματίες που έκαναν πάρτυ επί πρώτης φοράς αριστερά, ούτε για τους τρομοκράτες που τους δίνετε άδειες επιτρέποντας εν λευκώ στους συνεχιστές τους να βάζουν βόμβες, ούτε για τους άδικους θανάτους, ούτε για τους σερβιτόρους της διαπλοκής.

Και δεν θα είναι μόνη της. Θα έχει συμμάχους της όλες τις πατριωτικές δυνάμεις για να σας εξολοθρεύσουν ολοκληρωτικά ώστε να απαλλαγεί για πάντα η πατρίδα από τους δυνάστες της.

Κι όλοι μαζί θα ενωθούν για να σηκώσουν ψηλά την πατρίδα και τον λαό της.

Και θα δώσουν πίσω την χαμένη ελπίδα, το χαμόγελο, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια που τους στερήσατε.

Με προπομπούς τους πολιτικούς, που παρά τις επιμέρους διαφωνίες αλλά ακόμη-ακόμη και στο πλαίσιο τη δικής τους πλέον επιβίωσης, είναι οι μόνοι που μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα στο ξέφωτο, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ανακτήσουν τις χαμένες τους ζωές φωνάζοντας δυνατά «2019, τελευταία φορά μαυρίλα και αριστερά».

Πάμε δυνατά να ξαναπάρουμε την Ελλάδα μας στα χέρια μας!!!

Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και καλή λευτεριά!!!

Antinews