Καταρρέει ο βρώμικος πόλεμος των «Παραπολιτικών» κατά της ΝΔ
02/02/2015 17:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καταρρέει ο βρώμικος πόλεμος των «Παραπολιτικών» κατά της ΝΔ

Το βρώμικο παιχνίδι, που είναι αλήθεια ξέρουν να παίζουν καλά, δεν θα τους περάσει.

Μια παλιά παροιμία λέει: «Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι. Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι».

Ταιριάζει γάντι η παροιμία αυτή, όπως και πολλές άλλες βεβαίως, για να περιγράψουν το... βόθρο που στήθηκε τους τελευταίους μήνες με σκοπό να «βρωμίσει» και τη Νέα Δημοκρατία.

Διάφορα κανισάκια της δημοσιογραφίας, πληρωμένα με... χαβιάρια από επιχειρηματίες, ανθρωπάκια που κάποτε έγλειφαν για ένα ξεροκόμματο στην αυλή του Μαξίμου, άνοιξαν βρώμικο πόλεμο κατά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως κατά του Σαμαρά.

Καλοταϊσμένα ντιλίβερι μπόις χρόνια τώρα, πληρωμένες πένες που πουλάνε εξουσία και παραγοντιλίκι. Που κάποτε ικέτευαν για ένα κατοστάρικο τώρα έκαναν κ...ο κι αποφάσισαν να χ...ουν τον κόσμο όλο. Τους ξέρετε, τους βλέπετε, τους κρίνετε.

Όμως, στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της τα πράγματα είναι διαφορετικά. Νομίζουν ότι θα κάνουν κουμάντο στην παράταξη και θα διορίσουν και νέο πρόεδρο για να τον κάνουν ό,τι θέλουν. Κι έτσι δημοσιεύουν άρθρα υπέρ της Ντόρας, ανακαλύπτουν τη γενιά των 40άρηδων, αναζητούν τον «δεξιό Τσίπρα» και άλλες τέτοιες αηδίες. Μάλιστα, το τελευταίο κολπάκι τους είναι η διαρροή ψευδών ειδήσεων στο διαδίκτυο. Τις παίρνουν μετά διάφοροι «στημένοι» στο facebook, τις αναπαραγάγουν τα τρωκτικά των blogs και γίνεται τζέρτζελο για να ασχολούνται οι χαχόλοι και οι ουγκ που δεν έχουν μάθει ούτε μια είδηση να διασταυρώνουν.

Έγινε μια φορά με τον Σαμαρά ότι δήθεν βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Μόλις είδαν ότι δεν τους βγαίνει άρχισαν το νέο γύρο πολέμου.

Πάρτε για παράδειγμα τα parapolitika. Ανακοινώνουν με στόμφο ότι 21 πρόεδροι της ΝΟΔΕ που εκφράζουν τη βάση του κόμματος, έβγαλαν ανακοίνωση – επιστολή με την οποία καταφέρονται κατά του Αντώνη Σαμαρά. Ωραία, θεμιτή η κριτική για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά πόσο δεοντολογικό είναι, από τη μία να καθυστερούν να βγάλουν την ανακοίνωση της ΝΔ που διαψεύδει το ρεπορτάζ τους και από την άλλη να κατηγορούν τη Συγγρού ότι εκβίασε τους προέδρους των ΝΟΔΕ να βγάλουν ανακοίνωση; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Στην επιστολή τους τα 26 στελέχη διαψεύδουν τα parapolitika και συμπαρατάσσονται με τον Αντ. Σαμαρά. «Να κρατηθεί όρθια η χώρα και η παράταξη» λένε και κλείνουν οποιαδήποτε κουβέντα «ταπώνοντας» τους κοινούς συκοφάντες.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο της εκστρατείας συκοφάντησης της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον πρώην πρωθυπουργό, θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους ανθρώπους, επιζητούν να θέσουν σε ομηρεία την παράταξη για να την έχουν του χεριού τους. Ποιοι, αυτοί που προσκύνησαν τον Τσίπρα προεκλογικά και τρύπησαν τα παντελόνια τους από τις πολλές γονυκλισίες.

Πάντως, διαψεύδονται ως αναληθείς πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι ο Β. Μαρινάκης και ο Γ. Κουρτάκης γευμάτισαν με τον Σ. Κεδίκογλου και τον Κ. Γκιουλέκα. Διαψεύδεται επίσης, πως και οι δύο επιτέθηκαν κατά του Σαμαρά επειδή δεν τους ξαναέβαλε στην κυβέρνηση στον ανασχηματισμό το Μάιο.

Και τέλος, πόσο τυχαίες είναι οι επιθέσεις αποδόμησης της ΝΔ και αποθέωσης του ΣΥΡΙΖΑ όταν ξέρουμε καλά ότι πλησιάζουν οι δίκες για βαριά κακουργήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου;

Το βρώμικο παιχνίδι, που είναι αλήθεια ξέρουν να παίζουν καλά, δεν θα τους περάσει.