#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/06/2010 11:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προβλέψεις με υψηλό ρίσκοΤο Σαββατοκύριακο υπήρχαν πολλές απουσίες στον  αθλητικό σχολιασμό του Antinews, οπότε τα ενδεχόμενα είναι δύο: είτε  οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουν να ζήσουν τη ζωή τους ή διάβαζαν για το μυστήριο της ελλειπτικής τροχιάς του Ερμή για να είναι έτοιμοι στο επόμενο τεστ του ΙΕΚ «Κόμης Ντε Ροδινύ».

Σας ενημερώνω γιατί έκλεψα τα θέματα:

Σε απόσταση μικρότερη των 70 εκατ. χλμ. ο Ερμής καψαλίζεται συνεχώς από τις ακτίνες του. Στο αφήλιό του οι μεσημεριανές θερμοκρασίες στην επιφάνεια φτάνουν τους 285 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο περιήλιο η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 430 βαθμούς Κελσίου, 7,5 δηλαδή φορές τη μέγιστη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στην επιφάνεια της Γης (57,7 βαθμοί Κελσίου στη Λιβύη τον Σεπτέμβριο του 1922).

Αντίθετα, οι νύχτες του Ερμή είναι ιδιαίτερα παγερές και φτάνουν τους -180 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή 7 φορές πιο κρύες από τη θερμοκρασία που επικρατεί στην κατάψυξη του ψυγείου σας. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας που επικρατεί στον Ερμή (610 βαθμοί Κελσίου) είναι η μεγαλύτερη απ όλους τους πλανήτες. Το πεπρωμένο, πάντως, του Ερμή είναι διαγεγραμμένο από τώρα. Αφού αυτός είναι ο πλησιέστερος πλανήτης στον Ηλιο, θα είναι επίσης και ο πρώτος πλανήτης που θα καταστραφεί όταν ο Ηλιος μας φτάσει στο στάδιο της μετατροπής του σε κόκκινο γίγαντα σε 5 περίπου δισ. χρόνια από σήμερα.

Το ερώτημα είναι πως μεταβάλλεται η συμπεριφορά της Τερέζας από μέρα σε νύχτα αν πάει διακοπές μια εβδομάδα στον Ερμή.

Πάμε στα στοιχηματικά μας, για τα  οποία  λέγαμε λοιπόν το Σάββατο:

«Αναμένουμε ότι η Ουρουγουάη και η Αργεντινή να προκριθούν έστω και δύσκολα (δώσαμε τη βάση της επιτυχίας) και στα άλλα δυο ματς, με βάση αυτά που είδαμε στην πρώτη φάση θα προτιμήσουμε Γερμανία,, (εδώ κεντήσαμε), ενώ οι ΗΠΑ είναι πολύ αθλητική ομάδα και με λίγη τύχη θα καταβάλλει την Γκάνα (δεν είχε τύχη τελικά ούτε οι ΗΠΑ, ούτε εμείς) Πέρασε και η δυάδα σε απόδοση 2.76, δεν έχουμε παράπονο.

Για σήμερα είναι τόσο προφανές και ισχυρό το δίδυμο Βραζιλίας-Ολλανδίας που μας προβληματίζει. Κι αφού ο πρόεδρος είπε «όχι στα σιγουράκια» σήμερα έχουμε  και προβλέψεις τρομοκρατικές (για τις εταιρείες). Οι Ολλανδοί θα δυσκολευτούν αλλά θα περάσουν στην παράταση, αφού θα έχει μπει κι ο Ρόμπεν γύρω στο 70΄. Οι Βραζιλιάνοι θα προσπαθήσουν να μη φάνε γκολ και τρέχουν, θα πάνε συντηρητικά, οπότε το under έχει πιθανότητες. Αύριο θα προκριθεί η Ιαπωνία, αν και είναι το αουτσάιντερ στον αγώνα με την Παραγουάη, ενώ οι Ισπανοί με τους Πορτογάλους έχουν την ποιότητα για να έχει αρκετά γκολ το ματς.

Οι προβλέψεις μας αναλυτικά:

Ολλανδία-Σλοβακία απόδοση 4.00

Βραζιλία-Χιλή under απόδοση 1.75

Δυάδα απόδοση 7:00

Παραγουάη-Ιαπωνία πρόκριση για Ιαπωνία απόδοση 2.37

Ισπανία-Πορτογαλία over απόδοση 2.50

Δυάδα απόδοση 5.94

Τετράδα απόδοση 41.56

Και βόμβα μονή αποδεκτή: η Ολλανδία κερδίζει στην παράταση απόδοση 8:00Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. antiathlitikos avatar
  antiathlitikos 28/06/2010 12:46:51

  Όπως βεβαίως και η φωτό που θα αποτελέσει πλέον το σήμα κατατεθέν των αναμνήσεων για κάθε αειθαλή συνταξιοδοτούμενο εισέτι ποδοσφαιρόφιλο το ροδινόν έτος ... 2060.

 2. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 28/06/2010 13:00:31

  Κατ΄ αρχήν θεωρώ υποτιμητικό τον τίτλο ΙΕΚ Ροδινύ. Ελληνικόν παράρτημα του πανεπιστημίου Yale τουλάχιστον.
  Δεύτερον, η γυναικεία συμπεριφορά δεν διέπεται από τους γνωστούς νόμους του σύμπαντος. Συνεπώς η συμπεριφορά της Τερέζας δεν επηρεάζεται από τις κλιματικές μεταβολές του Ερμή, αλλά και οποιουδήποτε άλλου γνωστού ή αγνώσοτυ φυσικού φαινομένου. Ανεξήγητες παραμένουν ακόμα οι δυνάμεις οι οποίες κυβερνούν τη γυναικεία φύση ενώ πλείστοι όσοι επιστήμονες ασχολήθηκαν επισταμένως για τη διερμήνευσή της, κατέληξαν παράφρονες στο πλησιέστερο ψυχιατρικό ίδρυμα!
  Επειδή λοιπόν και η στρογγυλή θεά είναι θηλυκού γένους, κάθε πρόβλεψη καθίσταται αυτομάτως επικίνδυνη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.