«Χρυσοί» μισθοί στην ΕΠΟ - 13 άτομα μοιράζονταν 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο
07/07/2016 09:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Χρυσοί» μισθοί στην ΕΠΟ - 13 άτομα μοιράζονταν 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο

Στοιχεία - σοκ για απίστευτους μισθούς που δίνονταν, παρά την οικονομική κρίση, σε υπαλλήλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έρχονται στο φως.

Περίπου 3,5 εκατ. ευρώ κοστίζει ετησίως η μισθοδοσία στην ΕΠΟ. Από αυτά, το 1,8 εκατ. ευρώ μοιράζεται σε 13 μόλις άτομα! Μεταξύ των οποίων είναι και αυτοί που έχουμε ακούσει ακόμη και από το βήμα της Βουλής να χαρακτηρίζονται πολλές φορές «σκληρός πυρήνας» της διοίκησης της ΕΠΟ ή «διευθυντήριο».

Τα στοιχεία που αποκαλύπτει η «Εφ.Συν.» προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, όταν τα ερασιτεχνικά σωματεία φυτοζωούν και οι επιχορηγήσεις προς τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων από πλευράς ΕΠΟ γίνονται με το «σταγονόμετρο» και μάλιστα επιλεκτικά.

Τελευταία φορά ήταν στο τέλος του 2015. Μιλάμε για 4.000 ευρώ έκαστη, μόνο που το πενιχρό αυτό ποσό δεν δόθηκε καν σε όλες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες προέδρων ΕΠΣ, που είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνες τις μέρες, η συγκεκριμένη επιχορήγηση πήγε σε 35 Ενώσεις, ενώ άλλες 17 αποκλείστηκαν επειδή κρίθηκε πως ανήκουν στην «αντιπολίτευση»...

imerisia.gr