«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
14/12/2016 15:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Υποστηρίζουν τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ που χαρίζουν χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά

Οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκούβρέθηκαν στο Athens Metro Mall και το The Mall Athens και παρέταξαν τους παίκτες τους στις εκθέσεις ζωγραφικής του ΟΠΑΠ για καλό σκοπό: Τα Ευχοστολίδια. Όλοι τους έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και προσφοράς.

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 242367 photo

Oι αθλητές των δύο ομάδων βρέθηκαν για ακόμη μια φορά κοντά στα παιδιά, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ που, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χαρίζει χιλιάδες χαμόγελα στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS».

Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αθηναίου, Έρικ Γκριν, Κεμ Μπιρτς και Πάτρικ Γιανγκ, από τον Ολυμπιακό, επισκέφθηκαν εχθές την έκθεση με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Φώτσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τζέιμς Φελντέιν και Κρις Σίνγκλετον, από τον Παναθηναϊκό, βρέθηκαν στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, για τον ίδιο σκοπό: Να πραγματοποιήσουν τη χριστουγεννιάτικη ευχή κάποιου παιδιού και να προσκαλέσουν όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια και να προσφέρουν χαρά και αγάπη στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 242368 photo

Ζωγραφιές των παιδιών, όπου έχουν αποτυπώσει το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους, βρίσκονται επίσης στο Smart Park στα Σπάτα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Όσοι βρεθούν στα τέσσερα πολυκαταστήματαέως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται και κάνοντας τα Χριστούγεννα των παιδιών «μαγικά».

Στο κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια αναφέρθηκε η επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, Γεωργία Λασανιάνου: «Υλοποιούμε τα Ευχοστολίδια για τρίτη συνεχή χρονιά. Στόχος μας εφέτος είναι να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερα και περισσότερα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους». Παράλληλα, σημείωσε ότι ο εκτός από τα δώρα, «ο ΟΠΑΠ υλοποιεί και έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος».

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 242369 photo

Κώστας Παπανικολάου: «Άλλη μια όμορφη πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί. Είναι πάρα πολύ ωραίο γενικά να προσφέρεις. Ο ΟΠΑΠ συνεισφέρει σε αυτό αρκετά χρόνια τώρα».

Γιάννης Μπουρούσης: «Είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά, που αποτυπώνουν σε μια ζωγραφιά την ευχή τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά και το δώρο που θέλουν να πάρουν».

Αντώνης Φώτσης: «Είναι μια πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία από τον ΟΠΑΠ να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες».

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 242370 photo

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 242371 photo

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 242372 photo

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 242373 photo