Τρία μετάλλια στο Κατάρ για την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου
26/10/2015 13:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τρία μετάλλια στο Κατάρ για την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου

Χρυσό ο Στεφανουδάκης, ασημένιο ο Σενικίδης, χάλκινο ο Ζησίδης

Το ένα μετά το άλλο κατακτά τα μετάλλια η Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα του Κατάρ με τη σημαντική υποστήριξη του μέγα Χορηγού της, ΟΠΑΠ.

Η κρητική ψυχή μίλησε στο Suhaim Bin Hamad Stadium της Ντόχα. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης με βολή στα 28 μέτρα 45 εκατοστά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό κατηγορίας F54.

Τρία μετάλλια στο Κατάρ για την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου 198104 photo

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Δημήτρης Σενικίδης στη σφαιροβολία F20 και το χάλκινο ο Δημήτρης Ζησίδης στη σφαιροβολία F32.

Η ελληνική αποστολή έχει ήδη και άλλες σημαντικές διακρίσεις: Η Στέλλα Σμαραγδή με 5.32 μέτρα κατέλαβε την 5η θέση στο μήκος Τ47 καταρρίπτοντας παράλληλα το πανελλήνιο ρεκόρ, η Βαλασία Κυργιοβανάκη ήρθε 5η στη σφαίρα F20 με 11.87 μέτρα., ενώ ο Χρήστος Καπέλλας κατετάγη έβδομος στο μήκος F44 με 6.39 μέτρα. Στο μήκος F44 συμμετείχε και ο Κωνσταντίν Βέλτσι που πήρε την 14η θέση με 5.24 μέτρα.

Τρία μετάλλια στο Κατάρ για την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου 198105 photo

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.