Τώρα την συγχαίρουν οι υποκριτές...
08/08/2017 12:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τώρα την συγχαίρουν οι υποκριτές...

Συγκινημένος ο πρωθυπουργός συνεχάρη την Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο. Και ο Πολάκης επίσης αλλά και ο βολεμένος στην ασφάλεια των Βρυξελλών Δημ. Παπαδημούλης. Μέχρι και η… Αυγή αφιέρωσε ύμνους στην παγκόσμια πρωταθλήτρια η οποία βρήκε τη Γη της Επαγγελίας στο άθλημά της όταν έφυγε για τις ΗΠΑ, για να σπουδάσει στο Στάνφορντ.

Αν έμενε στην Ελλάδα θα έμπαινε με… κλήρωση το πολύ σε κανένα πανελλήνιο πρωτάθλημα αφιερωμένο ίσως στον Βελουχιώτη, μπορεί και στον Γρηγορόπουλο.

Όμως, η βαθιά υποκρισία όλων αυτών που τη συνεχάρησαν από την κυβέρνηση και την αριστερά δεν έχει όριο. Είναι οι ίδιοι που την έβριζαν όταν έπαιρνε χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή τόλμησε να μιλήσει για τα κακώς κείμενα.

Αν δε θυμάστε να σας θυμίσουμε. Οι ανεπάγγελτοι σύντροφοι του πρωθυπουργού στην Αυγή είχαν γράψει προκειμένου να υποβαθμίσουν τον Πύρρο Δήμα που πήρε των ομματιών του κι έφυγε: «Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».

Τότε είχε γίνει χαμός και βγήκε η Ολυμπιονίκης να απαντήσει χωρίς μάλιστα να αναφερθεί στην φυλλάδα της Αριστεράς: «Επειδή διάβασα κάποια σχόλια τις τελευταίες μέρες, να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα».

Την επομένη, η «Αυγή» απαντούσε στην χρυσή ολυμπιονίκη με νουθεσίες, αναφέροντας: «Να… διαβάζεις Κατερίνα» είναι ο τίτλος μονόστηλου, στο οποίο ο Δημήτρης Χρήστου έγραφε: «Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η χρυσή ολυμπιονίκης στο Ρίο της Βραζιλίας υπερασπίστηκε τους αθλητές και ξεκαθάρισε: «Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες, θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα». Μια συμβουλή, μόνο, Κατερίνα, τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορείς να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών, κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο εδώ στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου«.

Η Αυγή έκανε νουθεσίες στην Ολυμπιονίκη που έχει προσφέρει πολλά περισσότερα στην πατρίδα απ’ ότι πολλοί απάτριδες της Αριστεράς και ανεπάγγελτοι τύπου Καρανίκα.

Για να μη θυμηθούμε δημοσιογράφο της ΕΡΤ που χαρακτήριζε «γκάου» την Στεφανίδη η οποία και υψηλές σπουδές κάνει και κορυφαία στον κόσμο είναι.

Και τώρα την συγχαίρουν οι υποκριτές. Είναι ή όχι οι ίδιοι πρωταθλητές στο επί κοντώ αλλά της ξεφτίλας;