Δυνατές συγκινήσεις και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
Δυνατές συγκινήσεις και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
08/11/2019 17:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει αυτήν την Κυριακή στο Markopoulo Park

Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Η 6η ιπποδρομία, το Τρόπαιο Νοεμβρίου, ξεχωρίζει στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019, στο Markopoulo Park. Σε αυτή τη δυνατή κούρσα, επτά καθαρόαιμες τριετείς φοράδες, οι οποίες έχουν πετύχει ήδη από μια νίκη, θα αναμετρηθούν προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη της καριέρας τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επίσης, η 2η ιπποδρομία στην απόσταση 1.000 μέτρων, καθώς και η 3η ιπποδρομία, η οποία θα διεξαχθεί στην απαιτητική απόσταση των 2.100 μέτρων.

Και αυτή την εβδομάδα, όπως κάθε Κυριακή, οι ιπποδρομίες ξεκινούν στις 13:00 και θα μεταδοθούν από το Kontra Channel και το High TV.

Τρία Σκορ και πριμοδότηση του Γκανιάν

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να προσελκύσουν τρία ΣΚΟΡ για την επιλογή των νικητών ίππων σε συνεχόμενες ιπποδρομίες. Το ΣΚΟΡ 3 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τρεις διαδοχικές ιπποδρομίες) προσφέρεται από την 1η έως την 3ηιπποδρομία, το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 1η έως την 6η και το ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 3η έως την 6ηιπποδρομία.

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει αυτήν την Κυριακή στο Markopoulo Park 352334 photo

Πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Ιππασία με πόνυ, φωτογραφίες με alpaca και εντυπωσιακά face painting στο Family Club είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς φίλους και αυτήν την Κυριακή στο Markopoulo Park. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες στο εστιατόριο του 5ου ορόφου, ενώ οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Super League 1, Άρης-Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός και Ατρόμητος.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ