Το Legion Run επιστρέφει δυναμικά στον Ιππόδρομο Αθηνών στις 6 Μαΐου - Μια μοναδική εμπειρία με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ
03/05/2018 17:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Legion Run επιστρέφει δυναμικά στον Ιππόδρομο Αθηνών στις 6 Μαΐου - Μια μοναδική εμπειρία με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ

Οι πρώτοι «λεγεωνάριοι» αποβιβάστηκαν στον Iππόδρομο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο. Ύστερα από επτά μήνες επιστρέφουν εκεί, γιατί έχουν αφήσει… ανοιχτές υποθέσεις!

To Legion Run,oκορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, έρχεται για δεύτερη φορά στο Μαρκόπουλο, την Κυριακή 6 Μάϊου 2018.Oστίβος του ιπποδρόμου μετατρέπεται σε έναν μοναδικό στίβο μάχης και υποδέχεται τους φίλους της δράσης.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι ο ΟΠΑΠ, με σύνθημα #ZiseTinEmpeiria. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στους συμμετέχοντες: Θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, αρκεί να επιστρατεύσουν τη δύναμη, την εφευρετικότητα και το ομαδικό τους πνεύμα.

Ο στίβος μάχης τουLegion Run

Οι «λεγεωνάριοι» πρέπει να διασχίσουν μια διαδρομή5 χιλιομέτρων, στην οποία έχουν τοποθετηθεί συνολικά 23 εμπόδια. Για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να φτάσουν στον τερματισμό, θα χρειαστεί να συρθούν στο χώμα και στη λάσπη, να σκαρφαλώσουν, ακόμη και να γλιστρήσουν μέσα σε λάκκους από νερό και πάγο.

Εφέτος,περιμένει τους συμμετέχοντες και μια μοναδική έκπληξη. Η ομάδα τουLegion Run Athens, σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό ΟΠΑΠ, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα νέο εμπόδιο:ToΟΠΑΠJumpπου περιλαμβάνει αναρρίχηση σε τείχος ύψους 4 μέτρων και άλμα σε ένα μεγάλοairbagδίνοντας μια άλλη διάσταση στο τέλος της διαδρομής!

Φυσικά στο στίβο μάχης δεσπόζει και αυτή τη φορά το επιβλητικό ΟΠΑΠ COLOSSUS 2.0. και για όσους θέλουν να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο, το «ανανεωμένο» ΟΠΑΠoldpilumεφέτος θα έχει νερό και πολύχρωμα μπαλάκια.

Μια εμπειρία για όλους

ΣτοLegion Runμπορούν να συμμετέχουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας. Κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία μπορούν να ξεπεραστούν όταν όλοι δρουν σαν μια γροθιά. Σαν Λεγεώνα!

Μετά τον τερματισμό, η διασκέδαση δεν σταματά. Τόσο οι «λεγεωνάριοι» όσο και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητό, ποτό και πολλή μουσική. Οι μικροί «λεγεωνάριοι» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα μπορούν να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

#ZiseTinEmpeiria #ZiseToPaixnidi #LegionRunAthens #WeAreLegion