Το κύπελλο του EURO 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ
22/06/2016 13:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το κύπελλο του EURO 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας στο EURO 2004 είχαν εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η είδηση για την παρουσία του «τιμημένου» δεν άργησε να κυκλοφορήσει στην περιοχή. Μετά από λίγη ώρα στην παρέα προστέθηκαν οι Στέλιος Μανωλάς, Βασίλης Μπάρκας, Ηλίας Ατματσίδης, Μιχάλης Κασάπης, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Σεραφείδης, Λύσσανδος Γεωργαμλής, Μιχάλης Συμιγδαλάς και Γιώργος Κεφαλίδης οι οποίοι μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία και απόλαυσαν τα παιχνίδια Βόρειας Ιρλανδίας-Γερμανίας και Ουκρανίας-Πολωνίας.

Γιατί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το ζεις καλύτερα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ!

Το κύπελλο του EURO 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ 221255 photo

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: Προπονητής K20 ΑΕΚ

«Όπως είδατε είμαι με παλιούς μου συμπαίκτες, σήμερα τυγχάνει να είναι και ο Μπάρκας εδώ, η νέα μεταγραφή της ομάδας, να του ευχηθούμε καλή τύχη και καλή δύναμη. Είναι ωραίο να βλέπεις με φίλους τα ματς, δεν είναι ωραίο να τα βλέπεις μόνος σου. Βέβαια εμείς το βλέπουμε και από άλλη σκοπιά, από προπονητικής πλευράς, που είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά γίνεται ένα ωραίο EURO».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Τερματοφύλακας ΑΕΚ

«Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει ο ΟΠΑΠ καθώς έρχεται νέος κόσμος να δει το κύπελλο, ο παλιός κόσμος να θυμηθεί πως το πήραμε αυτό το κύπελλο, βγάζουνε φωτογραφίες, βλέπουμε αγώνες του EURO εδώ όλοι μαζί, είναι οικογενειακά εδώ, πολύ ωραία».

ΗΛΙΑΣ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ: Προπονητής τερματοφυλάκων Κ 17 AEK

«Είναι μια έξυπνη κίνηση του ΟΠΑΠ για να θυμούνται και οι παλιοί και οι νέοι ότι το 2004 η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το EURO. Μας λυπεί το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σ’ αυτό το EURO διότι λείπει η Εθνική Ελλάδας αλλά νομίζω ότι είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση και πολύ έξυπνη κίνηση του ΟΠΑΠ να διοργανώσει αυτό το σκηνικό που βλέπω εδώ σήμερα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ: scouter ΑΕΚ

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΠΑΠ, είναι πιο όμορφο να βλέπεις τα παιχνίδια με παρέα γιατί υπάρχει ο ανταγωνισμός, ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας. Αυτό το τουρνουά μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι είναι σε καλό επίπεδο από εκεί και πέρα θα δείξει στη συνέχεια».

Δείτε εδώ το mood video από το event.

Το κύπελλο του EURO 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ 221256 photo

Το κύπελλο του EURO 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ 221257 photo