Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέθανε
12/03/2018 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέθανε

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακιά του ώρα. Εκεί που λέγαμε για τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ που έπρεπε να κερδάνε με τη βοήθεια του Τσίπρα, ήρθαν τα χθεσινά γεγονότα για να επιβεβαιώσουν ότι τελικά είμαστε Κολομβία. Δανία του Νότου δε γίναμε, αλλά Κολομβία της Ευρώπης σίγουρα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέθανε, χθες έπεσε η ταφόπλακα κι ότι κι αν αποφασίσει η πολιτεία δεν αλλάζει με τίποτε ο θάνατός του. Ούτε ο χειρότερος πρόεδρος ομάδας Γ’ Εθνικής δεν θα τολμούσε ή δεν θα είχε την αναίδεια να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο και να έχει μαζί του όπλο, το οποίο μάλιστα και κρατούσε σε κάποια φάση.

Ποιος άραγε θα πήγαινε κουμπουροφόρος να απειλήσει τον διαιτητή και να του πει «είσαι νεκρός;». Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Μόνο στην Ελλάδα δέρνονται δημοσιογράφοι και παράγοντες.

Μόνο στην Ελλάδα βάζουν βόμβες σε μαγαζιά ή αυτοκίνητα ανθρώπων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Μόνο στη χώρα αυτή θα μπορούσε να κάνει ο καθένας ό,τι του γουστάρει.

Μόνο στην Ελλάδα δεν τελειώνουν οι αγώνες, τραυματίζονται προπονητές ή αθλητές αλλά κανείς δεν τιμωρείται.

Η μαφία κυβερνά το ελληνικό ποδόσφαιρο και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε. Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα, σφαγμένους στους δρόμους. Κι όλα αυτά γιατί; Για να παίρνουν το πρωτάθλημα ομάδες που ανήκουν σε επιχειρηματίες προκειμένου να παίζουν τα παιχνίδια τους; Για να έχουν προσωπικούς στρατούς; Για να βάζουν τους φιλάθλους ασπίδα και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους;

Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Τα παιδιά μας να βλέπουν τους μαφιόζους να ασελγούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήρθαν οι νέοι παράγοντες να διδάξουν ήθος; Με κουμπούρια και μπράβους; Και με την κυβέρνηση να τους κάνει πλάτες;

Έλεος, ας σταματήσει τώρα αυτός ο παραλογισμός. Προσβάλλει τη χώρα, αν έχει μείνει ελάχιστη αξιοπρέπεια.