Ο ίππος  ΜΠΑΖΟΥΛΑ
Ο ίππος ΜΠΑΖΟΥΛΑ
22/12/2017 12:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θεαματικές και ανταγωνιστικές κούρσες στον Ιππόδρομο Αθηνών λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η Ιπποδρομίες ΑΕ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, συνεισφέροντας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου

Μετά το πολύ επιτυχημένο Winter Challenge Series, ο Ιππόδρομος Αθηνών φιλοξενεί σήμερα ένα ακόμη δυνατό πρόγραμμα με έξι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ιπποδρομίες, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι κούρσες στο Μαρκόπουλο ξεκινούν στις 17:00.

Οι ίπποι ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ και ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ, που πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους, αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα στις δύο πρώτες αναμετρήσεις.

Συναρπαστική θα είναι και η τρίτη ιπποδρομία, η οποία ξεκινά στις 18:00 και συμμετέχουν ίπποι που έχουν πετύχει μία ή δύο νίκες. Στην τέταρτη ιπποδρομία, για το Έπαθλο Άλσους Βεΐκου, συμμετέχουν καταξιωμένοι ίπποι, μεταξύ των οποίων ο νικητής του ΝΤΕΡΜΠΥ του 2016, ΜΕΝΤΩΡ.

Θεαματικές και ανταγωνιστικές κούρσες στον Ιππόδρομο Αθηνών λίγο πριν τα Χριστούγεννα 275438 photo
Ο Κώστας Αλεξόπουλος, Chief Operating Officer Ιπποδρομίες ΑΕ, Σωτήρης Μεθενίτης, Δήμαρχος Μαρκόπουλου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Ιπποδρομίες ΑΕ, Νικόλαος Κάνιος, Landscaping Supervisor Ιπποδρομίες ΑΕ, Fin Powrie, Director of Racing, Μιχάλης Αθανασιάδης, Αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου

Στην πέμπτη Ιπποδρομία, για το Έπαθλο Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, θα τρέξουν για πρώτη φορά στην πίστα του Μαρκόπουλου, οι ίπποι ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ και ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ, οι οποίοι έχουν από τρεις νίκες στην καριέρα τους σε ιπποδρόμους του εξωτερικού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Έπαθλο Εθνικού Κήπου (έκτη ιπποδρομία), με 11 συμμετοχές ισάξιων αντιπάλων, τρεις εκ των οποίων (ΜΠΑΖΟΥΛΑ, ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ και ΜΑΣΤΕΡ) προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αντιπροσωπεία της Ιπποδρομίες ΑΕ παρέδωσε όλη την εφετινή παραγωγή του ελαιώνα, που βρίσκεται στον χώρο του Ιπποδρόμου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στηδωρεά περισσότερων από 300 λίτρων ελαιόλαδου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη άμεσων αναγκών.

Θεαματικές και ανταγωνιστικές κούρσες στον Ιππόδρομο Αθηνών λίγο πριν τα Χριστούγεννα 275439 photo
Μιχάλης Αθανασιάδης, Αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου, Κώστας Αλεξόπουλος,Chief Operating Officer Ιπποδρομίες ΑΕ, Fin Powrie, Director of Racing Ιπποδρομίες ΑΕ, Σωτήρης Μεθενίτης, Δήμαρχος Μαρκόπουλου, Ματίνα Σγαρδέλη, Public Relations & Venue Development Ιπποδρομίες ΑΕ, Νικόλαος Κάνιος, Landscaping Supervisor Ιπποδρομίες ΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Ιπποδρομίες ΑΕ.

Κατά την παράδοση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Μαρκόπουλου Σωτήρη Μεθενίτη, ο Chief Operating Officer της Ιπποδρομίες ΑΕ, Κώστας Αλεξόπουλος, δήλωσε: «Με πνεύμα αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, η Ιπποδρομίες ΑΕ προσφέρει περισσότερα από 300 λίτρα ελαιόλαδο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, που στέκεται δίπλα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων».