Τεράστια ήττα του Μαρινάκη
24/03/2016 16:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τεράστια ήττα του Μαρινάκη

Κάποιες φορές οι μάχες κρίνονται πριν καν ξεκινήσουν. Όπως συνέβη με τη σημερινή συνάντηση των τριών υπό τον Σταύρο Κοντονή, που ματαιώθηκε έπειτα από την αδυναμία του Μαρινάκη να προσέλθει σε αυτήν. Ακόμα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα εάν όλο αυτό αποτελεί μια δικαιολογία για να μην παραστεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακό. Αλλά είτε είναι, είτε δεν είναι προσχηματικό, το σημαντικό είναι πως καταδεικνύεται πως ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός βρίσκονται στα σχοινιά και οδηγούνται σε άτακτη υποχώρηση.

Ακόμα και αν κάποιος δεν πείθεται από την ξαφνική ενασχόληση του εισαγγελέα με τον Μαρινάκη, το πρόβλημα για την πλευρά του Ολυμπιακού είναι τεράστιο. Βλέπετε, για πρώτη φορά αναδεικνύεται σε όλο το μέγεθος και με τέτοια έμφαση το πρόβλημα που έχει εδώ και μήνες ο Μαρινάκης, από την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί. Μια ποινή που μπορεί τεχνηέντως να τη θέτουν σε δεύτερη μοίρα, αλλά είναι αρκούντως σημαντική.

Βέβαια, οι περισσότερες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός τελικά αποφάσισε να μην μπει καν στην κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλωστε, με αυτόν τον τρόπο θα αποδεχόταν την ατζέντα Κοντονή και τα τεράστια προβλήματα αναξιοπιστίας, ανισονομίας και διαφθοράς που υπάρχουν. Ετσι, κηρύχθηκε άτακτη – σχεδόν…ισπανική – υποχώρηση, ώστε να αποφεύγει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με Μελισσανίδη και Σαββίδη.

www.enwsi.gr