«Στριμώχνεται» ο Μαρινάκης
24/03/2016 21:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Στριμώχνεται» ο Μαρινάκης

Κι εκεί που λέγαμε ότι τα αφεντικά του ποδοσφαίρου θα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι για να βρουν λύση στα προβλήματα ο Β. Μαρινάκης στο παρά ένα της συνάντησης με τον Κοντονή αποφάσισε να μην πάει.

Μπορεί ο άνθρωπος να έπαθε… «λουμπάγκο», μπορεί να έπρεπε να πάει στην προπόνηση στου Ρέντη και να μην προλάβαινε. Η αλήθεια όμως είναι άλλη και είναι πολύ πικρή για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Όχι, δεν ήταν άτακτη υποχώρησή του όπως κάποιοι έσπευσαν να ερμηνεύσουν. Άλλο ήταν το πρόβλημα. Και το επιβεβαιώνει εμμέσως η ανακοίνωση του Ολυμπιακού η οποία αναφέρει: «Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος κάλεσε τον συνήγορο του κ. Μαρινάκη και εξέφρασε την επιφύλαξη του σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη συνάντηση ύστερα από «καταγγελίες και οχλήσεις δημοσιογράφων». Τη συγκεκριμένη θέση επανέλαβε στη συνέχεια και ο κ. Σταμάτιος Δασκαλόπουλος με το σκεπτικό ότι η ατζέντα της συνάντησης όπως διαμορφώνεται από την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η οποία εκδόθηκε και ήταν γνωστή στους αρμοδίους εισαγγελείς από τη Τρίτη 22.03.2016, θέτει ζητήματα σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη συμμόρφωση του με τον περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Με βάση τα παραπάνω δε καθίσταται δυνατή η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του μεγαλύτερου επενδυτή στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού και τους ιδιοκτήτες των λοιπών ΠΑΕ προκειμένου να ασκήσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του της διασφάλισης της οικονομικής του ελευθερίας και της προστασίας της ιδιοκτησίας του».

Παρ’ ότι δηλαδή εδώ και μέρες είχαν κάνει αποδεκτή την πρόσκληση του Κοντονή σήμερα μόλις κατάλαβαν ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με τον περιοριστικό όρο που έχει επιβληθεί στον κ. Μαρινάκη να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο;

Μήπως η παρέμβαση του εισαγγελέα είναι προάγγελος δικαστικών εξελίξεων σε βάρος του Μαρινάκη ο οποίος σε μια «κανονική» χώρα δεν θα έπρεπε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, να είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού ή ακόμη και να πηγαίνει στο γήπεδο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο; Ίδωμεν…