Κωστής Μεϊμαρίδης- Μέλος του ΔΣ της Φιλίππου Ενώσεως, Σπύρος Φωκάς- Α
Κωστής Μεϊμαρίδης- Μέλος του ΔΣ της Φιλίππου Ενώσεως, Σπύρος Φωκάς- Α' Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Jimmy George- Διευθυντής Marketing του οίκου Tattersalls, Jane George – Διευθύντρια του International Racing Bureau
03/04/2017 13:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο Μαρκόπουλο ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών Tattersalls

Έντονο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά – Επαφές με Έλληνες ιδιοκτήτες ίππων

Στο «ραντάρ» κορυφαίων οίκων δημοπρασιών καθαρόαιμων ίππων βρίσκεται πλέον το Μαρκόπουλο. Η δυναμική που αναπτύσσεται στις ελληνικές ιπποδρομίες και προσελκύει συνεχώς νέους αγοραστές ίππων, προκάλεσε τον ενδιαφέρον του διεθνούς φήμης βρετανικού οίκου Tattersalls.

Εκπρόσωποι του Tattersalls- του μεγαλύτερου οίκου δημοπρασιών καθαρόαιμων ίππων στη Ευρώπη- βρέθηκαν στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο.

Στο Μαρκόπουλο ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών Tattersalls 253923 photo
Fin Powrie- Racing Director της Ιπποδρομίες ΑΕ, Κώστας Αλεξόπουλος- COO της Ιπποδρομίες ΑΕ, Jane George και Jimmy George

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, προπονητές και ιδιοκτήτες ίππων υποδέχθηκαν τον Διευθυντή Marketing του Tattersalls, Jimmy George, και συνομίλησαν μαζί του για την αγορά καθαρόαιμων ίππων και τις δημοπρασίες που θα διοργανωθούν το επόμενο διάστημα.

Οι Έλληνες αγοραστές έχουν ήδη αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τον Tattersalls, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 120 αγορές ίππων, από τον Οκτώβριο του 2015. Σε ετήσια βάση, μέσω του Tattersalls, πωλούνται περισσότεροι από 10.000 καθαρόαιμοι ίπποι σε αγοραστές από 50 χώρες από όλες τις ηπείρους.

Στο Μαρκόπουλο ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών Tattersalls 253924 photo
Χρήστος Κουβαράς- Προπονητής, Jimmy George, Jane George, Παναγιώτης Δημητσάνης- Αναβάτης, νικητής ίππος ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ που έχει αποκτηθεί από δημοπρασία της Tattersalls

Η παρουσία του φημισμένου οίκου για πρώτη φορά στην Ελλάδα επισφραγίζει την αλλαγή σελίδας στον ελληνικό ιππόδρομο, επιβεβαιώνοντας τις επιτυχημένες προσπάθειες της Ιπποδρομίες ΑΕ για την αύξηση του ιππικού πληθυσμού και την περαιτέρω προώθηση του αθλήματος.

Τον Απρίλιο αναμένονται στην Ελλάδα και άλλοι διεθνούς φήμης οίκοι δημοπρασιών, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις μεγάλες δημοπρασίες που θα διοργανωθούν τους επόμενους μήνες. Μεταξύ αυτών είναι η FRBC (French Racing and Breeding Committee) και η ITM (Irish Thoroughbred Marketing).