Στα ΜΜΕ όλου του κόσμου ο ένοπλος Σαββίδης στην Τούμπα!
12/03/2018 12:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στα ΜΜΕ όλου του κόσμου ο ένοπλος Σαββίδης στην Τούμπα!

Ρεζίλι σε όλο τον πλανήτη έγινε το ελληνικό ποδόσφαιρο για τις ντροπιαστικές εικόνες εισβολής στον αγωνιστικό χώρο με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα!

Όπως είναι φυσικό, ξένα ΜΜΕ καταγράφουν το πρωτοφανές γεγονός με ανταποκρίσεις αλλά και σχολιασμό. Το Associated Press κείμενο του οποίου χρησιμοποιούν και οι New York Times, κάνει λόγο για «Ελληνικός αγώνας διεκόπη, μετά την ένοπλη διαμαρτυρία του ιδιοκτήτη για την απόφαση του διαιτητή».

Ισπανία

Στην Ισπανική Marca, που ήταν από νωρίς δεύτερο θέμα, ο τίτλος του κειμένου είναι: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90’… με ένα όπλο»!

Επίσης στην Ισπανία η As γράφει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και με ένα όπλο εκφόβισε τον διαιτητή στον οποίο είπε «είσαι νεκρός».

Ιταλία

Στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Gazzetta Dello Sport υπάρχει το βίντεο με το όλο σκηνικό που έχει τον τίτλο «Ελλάδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έχοντας όπλο».

Πορτογαλία

Η A Bola αναφέρει με τη σειρά της: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο».

«ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ένας πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο, ένα υποτιθέμενο όπλο κι ένας αγώνας που διακόπηκε», γράφει η επίσης πορτογαλική O’Jogo.

Γαλλία

Από τους πιο ήπιους τίτλους είναι αυτός της Equipe που τονίζει: «Διακοπή, απειλές και… κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ», ενώ στο κείμενο γίνεται εκτενή αναφορά στην εισβολή Σαββίδη (με την υπενθύμιση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και πρώην βουλευτής του ρωσικού κοινοβουλίου).

eleftherostypos.gr