Σάκοτα – Χάρις – Πάντερ στον ΟΠΑΠ: «Να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές στη νέα ταινία της ΑΕΚ»
04/05/2018 15:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σάκοτα – Χάρις – Πάντερ στον ΟΠΑΠ: «Να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές στη νέα ταινία της ΑΕΚ»

«Είδαμε το «1968» και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουμε το τρόπαιο» - Δείτε τι δηλώνουν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ οι τρεις πρωταγωνιστές της ΑΕΚ, για το Final Four του Basketball Champions League και τον αποψινό ημιτελικό με τη Μούρθια

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε η ΑΕΚ.Στις 21:30, στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζει τη Μούρθια,στον ημιτελικό τουFinalFourτουBasketballChampionsLeague, με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Τρεις πρωταγωνιστικές της ΑΕΚ, οι Ντούσαν Σάκοτα, Μάνι Χάρις και Κέβιν Πάντερ,μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι και την προσπάθεια της κυπελλούχου Ελλάδας να κατακτήσει το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιό της.

Είδαν το «1968»και 50 χρόνια μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων κατά της Σλάβια Πράγας, θέλουν να γίνουν, όπως δηλώνουν στον ΟΠΑΠ, οι πρωταγωνιστές σε νέα ταινία, με την κατάκτηση του Champions League.

«Στο μυαλό όλων μας είναι να είμαστε εμείς η καινούρια ταινία» αναφέρει ο αρχηγός της ΑΕΚ Ντούσαν Σάκοτα. «Αυτός είναι ο στόχος μας. Να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να φέρουμε το τρόπαιο εδώ» παραδέχεται ο Μάνι Χάριςκαι μαζί τους συμφωνείο Κέβιν Πάντερ:«Είδαμε την ταινία πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το κατακτήσαμε. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Δείτε το βίντεο: