Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών - Επτά ιπποδρομίες και ΕΚΟ Racing Dirt Games
18/05/2018 14:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών - Επτά ιπποδρομίες και ΕΚΟ Racing Dirt Games

Καθαρόαιμοι ίπποι και αγωνιστικά αυτοκίνητα ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση» στον ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, προσφέροντας στους θεατές ένα διήμερο με πλούσιο θέαμα, υψηλές ταχύτητες και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης.

Ο στίβος, εκτός από τις ελληνικές ιπποδρομίες, θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και τον πρώτο γύρο των ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2018.

Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών - Επτά ιπποδρομίες και ΕΚΟ Racing Dirt Games 289753 photo

Εκκίνηση στις 14:00 με επτά ιπποδρομίες

Η 20ηιπποδρομιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου, περιλαμβάνει επτά κούρσες, με ώρα έναρξης στις 14:00.

Στη 2ηιπποδρομία οι ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ, ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ, ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ και ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ – που προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή – θα αναμετρηθούν με τους ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ, ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ και ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ. Στην 3ηιπποδρομία, ορισμένοι από τους καλύτερους ίππους στο Μαρκόπουλο θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.300 μέτρα, με στόχο τη νίκη. Η 4ηιπποδρομία είναι …υπόθεση γένους θηλυκού, με έντεκα φοράδες να αναμετρώνται στην σπριντ απόσταση των 1.100 μέτρων. Πιο απαιτητική η 5ηιπποδρομία, που διεξάγεται στα 2.100 μέτρα, με επτά καθαρόαιμους ίππους να διεκδικούν τη νίκη. Στην 6η ιπποδρομία, στην απόσταση των 1.575 μέτρων, θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι οι παλιοί «γνώριμοι» ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ, ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και ΤΑΡΑΓΚΟΝ.

Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών - Επτά ιπποδρομίες και ΕΚΟ Racing Dirt Games 289754 photo

Στις αυριανές ιπποδρομίες θα συμμετάσχουν και δύο ίπποι που κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ελλάδα, ο ΤΖΙΝΟ στην 1ηκούρσα και ΔΡ. ΓΚΟΥΝΤΧΕΝΤ στην 7ηκούρσα.

Πρώτος γύρος των ΕΚΟ Racing Dirt Games στις 19-20 Μάϊου

Ο Ιππόδρομος Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου τηγιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον πρώτο γύρο των ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2018.Σαράντα τρεις οδηγοί με 29 χωμάτινες φόρμουλες και 14 αγωνιστικά αυτοκίνητα θα δώσουν τη δική τους «μάχη» με το χρονόμετρο στην ίδια διαδρομή όπου, λίγες ημέρες αργότερα, θα λάμψουν οι αστέρες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Η ταχύτητα και η αδρεναλίνη δίνουν νέο «ραντεβού» στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, για τη διεξαγωγή της Υπερειδικής διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις εντός του στίβου του Ιπποδρόμου.

Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών - Επτά ιπποδρομίες και ΕΚΟ Racing Dirt Games 289755 photo

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Ιππόδρομο Αθηνών

Σάββατο 19 Μαΐου

· 09:45 - 13:15 ΕΚΟ Racing Dirt Games

· 14:00 Έναρξη Ιπποδρομιών

· 15΄μετά τη λήξη των Ιπποδρομιών (περίπου 17:30), θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση των ΕΚΟ Racing Dirt Games και θα ολοκληρωθούν έως τη δύση του ηλίου

Κυριακή 20 Μαΐου

· 09:00 -19:00 ΕΚΟ Racing Dirt Games

Ταυτόχρονα με τους αγώνες της Κυριακής, σε μινιατούρα πίστα, αντίγραφο της πραγματικής, θα διεξάγεται και ένας αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα κλίμακας 1:10.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών - Επτά ιπποδρομίες και ΕΚΟ Racing Dirt Games 289756 photo