Πρεμιέρα με ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε Super League, La Liga, Bundesliga και Serie A
18/08/2017 13:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρεμιέρα με ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε Super League, La Liga, Bundesliga και Serie A

Ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τους αγώνες που ανοίγουν την αυλαία των πρωταθλημάτων Ελλάδας, Ισπανίας, Γερμανίας και Ιταλίας – Ματς του κουπονιού το Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον

Ξεκινά η αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ισπανική LaLiga, η Bundesliga της Γερμανίας, η ιταλική Serie A καθώς και η ελληνική Super League ανοίγουν αυλαία με συναρπαστικούς αγώνες.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑτου ΟΠΑΠπροσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας των τεσσάρων πρωταθλημάτων.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑμπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Επίσης, ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον για την 2ηαγωνιστική της Premier League την Δευτέρα 21 Αυγούστου περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του αγώνα.