Ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για το Κατάρ;
22/03/2021 10:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για το Κατάρ;

Αρχίζουν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Pamestoixima.gr προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση στα τελικά

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε διάστημα οκτώ ημερών, από την Τετάρτη 24 Μαρτίου έως την Τετάρτη 31 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι 3 πρώτες αγωνιστικές των ομίλων.

Η Εθνική Ομάδα παίρνει μέρος στον 2ο όμιλο με αντιπάλους την Ισπανία, τη Σουηδία, το Κόσοβο και τη Γεωργία. Στις 3 πρώτες αγωνιστικές θα δώσει 2 παιχνίδια, την Πέμπτη 25 Μαρτίου (21:45) με την Ισπανίαστη Γρανάδα και την Τετάρτη 31 Μαρτίου (21:45) με τη Γεωργία στην Τούμπα. Ρεπό θα έχει την Κυριακή 28 Μαρτίου (17:00) και θα το εκμεταλλευτεί για να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με την Ονδούρα στην Τούμπα.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορείτε να προβλέψετε από τώρα, πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, ποιες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν από τους ομίλους τους τα εισιτήρια για το Κατάρ, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022.

Προκρίνονται απευθείας οι νικήτριες των 10 ομίλων

Την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα εξασφαλίσουν οι νικήτριες των 10 ομίλων. Άλλες 10 ομάδες, που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους, θα διεκδικήσουν μέσω αγώνων μπαράζ τα εισιτήρια για το Κατάρ, μαζί με 2 ομάδες από το Nations League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει από τώρα ειδικά στοιχήματα για τις νικήτριεςτων 10 ομίλων και για κάθε ομάδα ξεχωριστά, αν θα καταφέρει ή όχι να προκριθεί στα τελικά.

Φαβορί στον δικό μας όμιλο είναι η Ισπανία. Δεύτερο φαβορί είναι η Σουηδία και τρίτο η Εθνική Ομάδα. Ακολουθεί το Κόσοβο,ενώτο απόλυτο αουτσάιντερ είναι η Γεωργία. Μεγάλη μάχη θα γίνει και στους υπόλοιπους ομίλους για την πρόκριση. Η δράση ξεκινάει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναμένεται να είναι συναρπαστική.