ΠΑΕ ΑΕΚ: Δεν θα αργήσει η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση
06/05/2016 13:05
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Δεν θα αργήσει η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση

«Στη φυλακή βρίσκεται το πρώην στέλεχος και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με πρόταση για ισόβια από την εισαγγελέα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απάντηση της η ΑΕΚ

Η νέα απάντηση του Ολυμπιακού, στο σχόλιο της ΑΕΚ περί «επίσκεψης στο αστυνομικό τμήμα», διοικούντων του Ολυμπιακού, έφερε την άμεση αντίδραση της Ένωσης που δεν άφησε τον χρόνο να περάσει και ανταπάντησε παραδειγματικά στα όσα ισχυρίζονται στο «λιμάνι». Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ απάντησε: «Στη φυλακή βρίσκεται το πρώην στέλεχος και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης με πρόταση για ισόβια από την εισαγγελέα. Και βεβαίως αυτό που όλοι περιμένουμε είναι και την απόφαση της δικαιοσύνης για την ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση δεν θα αργήσει, όσο κι αν προσπαθούν παράξενα κυκλώματα να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν τα γνωρίζουμε. Τα πάντα γνωρίζουμε και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με νέα στοιχεία».

Τα παραπάνω αποτελούν απάντηση στα όσα λίγο νωρίτερα ανέφερε ο Ολυμπιακός, ως επίσημη θέση του: «Κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ήταν τρόφιμος φυλακών. Κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πληρώσει πρόστιμα εκατομμυρίων για λαθρεμπόριο ούτε έχει ανοιχτές υποθέσεις χρεών προς το δημόσιο. Κανείς στον Ολυμπιακό δεν είναι σαν τον 'αόρατο' που ενώ δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του για να αγοράσει ένα παγωτό, αγόρασε με την παρέα του για ένα κομμάτι ψωμί τον ΟΠΑΠ ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο. Τέλος κανείς στον Ολυμπιακό δεν έχει κάνει καθημερινή του ασχολία τις απειλές και τους τραμπουκισμούς».

aek365.com