Οι προτάσεις Μελισσανίδη για να αλλάξει το ποδόσφαιρο
08/03/2016 18:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι προτάσεις Μελισσανίδη για να αλλάξει το ποδόσφαιρο

Συγκεκριμένες προτάσεις κατέθεσε στην τοποθέτηση του στη Λίγκα ο Μελισσανίδης. Αναλυτικά: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι συμβαίνει κάθε Κυριακή. Τα ξέρουμε και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε, μην κρύβεστε και μη φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίκιο σε όσα λέει, εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.

Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή που θα αποτελείται από τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών ομάδων. Αυτή η επιτροπή των έξι να πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και να ζητήσουν να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία, να σταματήσει το σημερινό καθεστώς. Να γίνει μια κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας.

Και μια ακόμη πρόταση. Ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν να δίνει το 40% των εσόδων που παίρνει από το Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες, για να τις βοηθήσουμε να δυναμώσουν. Επίσης, ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοίχημα». Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προτάσεις του Τίγρη (πλην αυτής που αφορά το μπόνους του 40%) έγιναν στο τέλος αποδεκτές.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τον Σάββα Θεοδωρίδη:

Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα».

Μελισσανίδης: «Όταν έρθει η ώρα θα τα πω».

Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχθείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άντρας».

Μελισσανίδης: «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο».

aek365.com