Ο Παναθηναϊκός μοιράζει Ευχοστολίδια και χαμόγελα στα παιδιά
15/12/2016 14:29
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παναθηναϊκός μοιράζει Ευχοστολίδια και χαμόγελα στα παιδιά

Αγκάλιασε την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ που δίνει ζωή στις ευχές χιλιάδων παιδιών

Μια ξεχωριστή ημέρα εκτός γηπέδου πέρασε η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού στην έκθεση με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ στο The Mall Athens.

Έξι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Κάρλος Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ, Ρόμπιν Λουντ, Νίκλας Χουλτ, Νίκος Μαρινάκης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος επισκέφτηκαν τη χριστουγεννιάτικη έκθεση ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ και έστειλαν μήνυμα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Ο Παναθηναϊκός μοιράζει Ευχοστολίδια και χαμόγελα στα παιδιά 242488 photo

Οι αθλητές διάλεξαν ζωγραφιές παιδιών, έδωσαν ζωή στις ευχές τους και προσκάλεσαν όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια για να προσφέρουν χαρά και αγάπη στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια συνεχίζεται για τρίτη χρονιά. Χιλιάδες παιδιά έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους. Οι ζωγραφιές αυτές βρίσκονται σε τέσσερις εκθέσεις στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναθηναϊκός μοιράζει Ευχοστολίδια και χαμόγελα στα παιδιά 242489 photo

Όσοι βρεθούν στα τέσσερα πολυκαταστήματαέως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται και κάνοντας τα Χριστούγεννα των παιδιών «μαγικά».

«Μπράβο στον ΟΠΑΠ» είπε ο Μάρκους Μπεργκ, μόλις βρέθηκε την έκθεση με τα Ευχοστολίδια και ευχήθηκε καλές γιορτές.

Ο Παναθηναϊκός μοιράζει Ευχοστολίδια και χαμόγελα στα παιδιά 242490 photo

Ο Παναθηναϊκός μοιράζει Ευχοστολίδια και χαμόγελα στα παιδιά 242491 photo