Μελισσανίδης: Προέχει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο
04/03/2016 20:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μελισσανίδης: Προέχει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να υπάρξει αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη σημερινή συνάντηση κορυφής με τους Αλαφούζο και Σαββίδη (δια μέσω Μίχελ) για την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κοινή συνισταμένη των τριών είναι πως η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα δεν πάει άλλο, με αυτή τη φαύλη κατάσταση στην ΕΠΟ. Και ήταν χαρακτηριστική η τοποθέτηση του «τίγρη», που δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

«Εμείς ως ΑΕΚ πάθαμε τη μεγαλύτερη ζημιά από τη διακοπή του κυπέλλου. Αλλά να ξέρετε, πως δεν βάζουμε τη δική μας ζημιά πάνω από τη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση, με κάθε κόστος. Αυτό είναι πάνω απ’ όλα», ήταν η σχετική αναφορά του Μελισσανίδη.
Πλέον, όλες οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου βρίσκονται σε συνεννόηση και συνεργασία για να υπάρξει ανατροπή στο σημερινό στάτους της διοίκησης της ΕΠΟ. Διαδικασία που θα εντατικοποιηθεί, όσο πλησιάζουμε και στις εκλογές του Οκτωβρίου για την ομοσπονδία. Οσον αφορά ζήτημα αποχώρησης από το πρωτάθλημα, ούτε καν τέθηκε στην κουβέντα και δεν βρίσκεται μέσα στην ατζέντα της ΑΕΚ.

enwsi.gr