Μελισσανίδης: Νικήσαμε τον Αλή Μπάμπα και τους 40 κλέφτες
14/02/2016 15:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μελισσανίδης: Νικήσαμε τον Αλή Μπάμπα και τους 40 κλέφτες

Με μια αιχμηρή δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ τόνισε ότι ήταν μια επικράτηση απέναντι στον... Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες ενώ ξεκαθάρισε ότι θα παλέψει για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

«Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, δώσαμε χαρά στον κόσμο και συνεχίζουμε. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι και νίκησε η ομάδα μου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εξετάσεις και όπως είδατε δεν έγινε το παραμικρό. Όλα πήγαν καλά, κερδίσαμε, είμαστε όλοι χαρούμενοι. Δεν ήταν νίκη-απάτη. Μετά από τόσο καιρό και ο κάθε ΑΕΚτζής αισθάνεται κάπως διαφορετικά. Η νίκη αυτή μας χρειαζόταν για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ; Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες».

skai.gr