Μελισσανίδης: Δήθεν επεισόδιο με Κύρκο, νιώθω τον τρόμο τους
15/02/2016 21:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μελισσανίδης: Δήθεν επεισόδιο με Κύρκο, νιώθω τον τρόμο τους

Θέση για όσα έχουν ακουστεί, αλλά και καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσω γραπτής δήλωσης που εστάλη στα ΜΜΕ από το γραφείο Τύπου της Aegean. Ο Τίγρης έκανε λόγο για προσπάθεια να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα και να υποβαθμιστεί η επικράτηση της Ένωσης.


Αναλυτικά η δήλωση: «Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιο μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους».
skai.gr