Με επιτυχία η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών
25/01/2016 17:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με επιτυχία η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών

Δυναμική έναρξη πραγματοποίησαν οι ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο Αττικής, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού ιπποδρόμου. Οι πρώτες πέντε κούρσες που διοργάνωσε η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, πραγματοποιήθηκαν κάτω από άρτιες και ασφαλείς συνθήκες σε ιδιαίτερα λειτουργικό, τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Με επιτυχία η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών 205110 photo

Πέτρος Ζαφείρης - Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΦΕΕ, Δημήτρης Τούλης - Πρόεδρος ΕΛΣΙΠ, Μάριος Χριστοφής - αναβάτης, Καμίλ Ζίγκλερ - Πρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ, Κώστας Αλεξόπουλος - Chief Operations Officer Ιπποδρομίες ΑΕ.

Στην επίσημη πρεμιέρα παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ κ. Καμίλ Ζίγκλερ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Φωκάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, οι οποίοι έκαναν τις απονομές στους εκπροσώπους των νικητών ίππων. Στην επίσημη πρεμιέρα παρευρέθησαν επίσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλίππου Ενώσεως καθώς και αρκετοί ιδιοκτήτες.

Με επιτυχία η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών 205111 photo

Χάρης Χαραλάμπους - ιδιοκτήτης, Εντιόν Τσέλα - αναβάτης , Δημήτρης Τούλης - Πρόεδρος ΕΛΣΙΠ, Σπύρος Φωκάς - Α' Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ, Ιωάννης Δικόπουλος

Σημειώνεται πως η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 και για 5 χρόνια αντίστοιχα.

Με επιτυχία η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών 205112 photo

Ασπασία Ράλλη - Αντιπρόεδρος ΦΕΕ, Σωτήρης Ζαχόπουλος - ιδιοκτήτης, Μάριος Χριστοφής - αναβάτης

Στόχοι της εταιρείας Ιπποδρομίες ΑΕ είναι η άρτια διοργάνωση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στο Μαρκόπουλο Αττικής, η ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών, η περαιτέρω διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα, καθώς και η προσφορά στο κοινό μίας σύγχρονης παικτικής εμπειρίας τόσο σε ελληνικές όσο και διεθνείς ιπποδρομίες, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.horseraces.gr/

Με επιτυχία η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών 205113 photo

Με επιτυχία η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών 205114 photo

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.