ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ και Γιάννης Ψαραδάκης κατακτούν το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως
ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ και Γιάννης Ψαραδάκης κατακτούν το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως
04/08/2020 14:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και τέσσερις νικητές στο ΣΚΟΡ 4

Ο ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ κατέκτησε τoΚύπελλο Φιλίππου Ενώσεως

Με τζακ-ποτ στο Σκορ 6, ενισχυμένα κέρδη στο ΣΚΟΡ 4 και δυνατές αφίξειςαποχαιρέτησαν οι ιπποδρομίες τους φιλίππους για την καθιερωμένη καλοκαιρινή διακοπή του Αυγούστου. Στο δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 δεν βρέθηκε νικητής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί το ποσό των 17.485 ευρώ στην επόμενηιπποδρομιακή συγκέντρωση. Έτσι, στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν,τη Δευτέρα 24 Αυγούστου,το ΣΚΟΡ 6αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 45.000 ευρώστους τυχερούς παίχτες.Σημαντικά κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 4 της 5ηςιπποδρομίας. Συγκεκριμένα, τέσσερις τυχεροί που βρήκαν τους πρώτους ίππους σε τέσσερις διαδοχικές κούρσες κέρδισαν από 2.467,40 ευρώ.

Markopoulo Park: Τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και τέσσερις νικητές στο ΣΚΟΡ 4 384858 photo
Πρώτη νίκη για την ΑΝΙΛ με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη

Συναρπαστικές αφίξεις στη 7ηιπποδρομία

Το ενδιαφέρον των φιλίππων επικεντρώθηκε στο Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως, σε μια από τις σπουδαιότερες κούρσες της ημέρας. Η ιπποδρομία που διεξήχθη στην απαιτητική απόσταση των 2.400 μέτρων ανέδειξε νικητή τον ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ. Ο τετραετής καθαρόαιμος ίππος,ιδιοκτησίαςτων Σταμάτη Μόλαρη και Μιχάλη Μποδούρογλου,επικράτησε των αντιπάλων του με προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη και αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη.

Ο προπονητής Χρήστος Θεοδωράκης πρόσθεσε χθες άλλες τέσσερις νίκες στο ενεργητικό του καθώς,εκτός από την επικράτηση του ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ,πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού πέρασανκαιοι ίπποι ΑΝΙΛ, ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ και ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ στην 1η, 3ηκαι 6ηιπποδρομία αντίστοιχα. Από δύο νίκες σημείωσαν και οι αναβάτες Παναγιώτης Δημητσάνης και Γιάννης Ψαραδάκης που ίππευαν τους ίππους του προπονητή Χρήστου Θεοδωράκη.