Νικητής του Κυπέλλου Ακροπόλεως ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ
Νικητής του Κυπέλλου Ακροπόλεως ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ
29/09/2020 16:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Στον ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ το Κύπελλο Ακροπόλεως - Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6

Στις 16:00 οι ιπποδρομίες από την επόμενη Δευτέρα

Επίδειξη δύναμης από τον ίππο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ που κατέκτησε το Κύπελλο Ακροπόλεως, ένα συγκλονιστικό photo finish στην 3η ιπποδρομία και 275 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park.

Νικητής στη 7η και σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας αναδείχθηκε ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ, ιδιοκτησίας του κ. Αντωνίτσα Ηλία-Νικόλαου, με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή και προπονητή τον Ιγνάτιο Θεολόγου. Ο εξαετής γιός του Sepoy επικράτησε των αντιπάλων του και κατέκτησε το Κύπελλο Ακροπόλεως στην απόσταση των 1.575 μέτρων, σημειώνοντας έτσι την έβδομη νίκη της καριέρας του.

Τα βλέμματα όλων προσέλκυσε και η εντυπωσιακή άφιξη του ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ, ιδιοκτησίας Alman Racing Stables, ο οποίος κατέκτησε την 3η ιπποδρομία με προπονητή τον Άδωνι Κρητικό, χαρίζοντας στον αναβάτη Μάριο Χριστοφή τη δεύτερη νίκη της ημέρας.

Markopoulo Park: Στον ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ το Κύπελλο Ακροπόλεως - Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 387893 photo
Τρείς νίκες για τον αναβάτη Γιάννη Ψαραδάκη

Από τους αναβάτες στο χθεσινό πρόγραμμα ξεχώρισαν οι Γιάννης Ψαραδάκης και Εντιόν Τσέλα με τρείς και δυο νίκες αντίστοιχα. Η 24η ιπποδρομιακή συγκέντρωση αποδείχθηκε πολύ τυχερή και για τους προπονητές Άδωνι Κρητικό, Χρήστο Θεοδωράκη και Μιχάλη Ιωαννίδη που πρόσθεσαν από δυο νίκες στον ενεργητικό τους.

Το ραντεβού των φιλίππων με τη δράση των ιπποδρομιών ανανεώνεται για την επόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 16:00, καθώς οι Ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινούν σε νέα, χειμερινή ώρα.

Βίντεο από την επικράτηση του ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ και το συναρπαστικό finish του ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ