Δυνατές συγκινήσεις και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
Δυνατές συγκινήσεις και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
16/11/2019 10:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων και συναρπαστική δράση με τα ΕΚΟ Racing Dirt Games

Τέσσερα ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν

Δυνατές ιπποδρομικές συγκινήσεις και εκρηκτική δράση από τα ΕΚΟ Racing Dirt Games, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν το Markopoulo Park, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, πέντε, διετείς καθαρόαιμοι ίπποι, θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.200 μέτρων για να κατακτήσουν το Κύπελλο Κενταύρων και το έπαθλο των 16.000 ευρώ στην 6η ιπποδρομία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά εννέα ιπποδρομίες στις οποίες θα αγωνιστούν 64 καθαρόαιμοι ίπποι.

Και αυτή την εβδομάδα, όπως κάθε Κυριακή, οι ιπποδρομίες ξεκινούν στις 13:00 και θα μεταδοθούν από το Kontra Channel και το High TV.

Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων και συναρπαστική δράση με τα ΕΚΟ Racing Dirt Games 353330 photo
Δράση και περιπέτεια με το ΕΚΟ Racing Dirt Games στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου

Τέσσερα ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς προσφέρονται τέσσερα ΣΚΟΡ. Το ΣΚΟΡ-3 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τρεις διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία, δυο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 2η έως την 5η και από την 6η έως την 9ηιπποδρομία και το ΣΚΟΡ-6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 4ή έως και την 9ή ιπποδρομία.

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Διήμερη περιπέτεια και αγώνες ταχύτητας στο Markopoulo Park

Tο Σαββατοκύριακο αναμένεται εκρηκτικό στο Markopoulo Park καθώς οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου θα υποδεχθούν για ακόμη μια φορά, τον θεσμό των ΕΚΟ Racing Dirt Games. Από το πρωί του Σαββάτου η αρένα στο Markopoulo Park θα μεταμορφωθεί σε πίστα μήκους 1,1 χιλ. και θα φιλοξενήσει, για δυο μέρες, τον αγώνα ταχύτητας Rallycross, με χωμάτινες φόρμουλες, που υπόσχονται πλούσιο θέαμα.

Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων και συναρπαστική δράση με τα ΕΚΟ Racing Dirt Games 353331 photo
Πολλές εκπλήξεις και διασκέδαση για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Διασκέδαση και εκπλήξεις και αυτή την Κυριακή για τα παιδιά

Το Markopoulo Park, ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης, είναι έτοιμος να υποδεχθεί και αυτή την Κυριακή πλήθος κόσμου. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο οι μικροί φίλοι θα κάνουν ιππασία με πόνυ, θα φωτογραφηθούν με τα alpaca και θα κάνουν face painting στο Family Club. Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου θα προσφέρει γαστρονομικές εκπλήξεις σε προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.