Δυνατές μάχες στο Markopoulo Park
Δυνατές μάχες στο Markopoulo Park
16/12/2019 18:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

Αμφίρροπες κούρσες με επικράτηση αουτσάιντερ

Πλούσιο θέαμα και εννέα συναρπαστικές κούρσες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Markopoulo Park, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Οι περισσότερες ιπποδρομίες ήταν αμφίρροπες με αποτέλεσμα τα κέρδη να είναι μεγάλα για τους νικητές. Αποκορύφωμα των χθεσινών εκπλήξεων ήταν τα κέρδη που μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες). Δυο νικητές στο Μαρκόπουλο και την Νίκαια κέρδισαν από 7.209,60 ευρώ.

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 357363 photo
Οι ιδιοκτήτες του ΧΑΑΝΤΕΦ και ο προπονητής Ηλίας Σιατούνης παρέλαβαν το Κύπελλο Δήμου Σαρωνικού από τον Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, συνοδευόμενο από τον COO της Ιπποδρομίες Α.Ε., Κώστα Αλεξόπουλο, και τον Project Manager Ιπποδρομίες Α.Ε., Βύρωνα Κακλόπουλο

Δυο Κύπελλα κέρδισαν τις εντυπώσεις

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε δύο ιπποδρομίες, τα Κύπελλα των Δήμων Σαρωνικού και Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Στην 4η ιπποδρομία, το Κύπελλο Δήμου Σαρωνικού, κατέκτησε ο τριετής ίππος ΧΑΑΝΤΕΦ, ιδιοκτησίας HORSE CARE, με αναβάτη τον Δημήτρη Δρόσο και προπονητή τον Ηλία Σιατούνη. Στην 8η ιπποδρομία, πρώτος τη γραμμή του τερματισμού πέρασε ο εξαετής ίππος ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ που κέρδισε το Κύπελλο Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας, με προπονητή τον Παναγιώτη Θεολόγου και αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη.

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 357364 photo
Ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, απένειμε το Κύπελλο Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας στον ιδιοκτήτη του ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ, Ιγνάτιο Θεολόγου

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις στο Markopoulo Park

Χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν το Markopoulo Park που μεταμορφώθηκε, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, σε Χριστουγεννιάτικο χωριόμε παραμυθένιες εκπλήξεις.

Οι μικροί φίλοι πέρασαν το πρωινό τους διασκεδάζοντας με πολλά παιχνίδια, επισκέφτηκαν δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παρακολούθησαν παιδικές παραστάσεις και μάγους με απίθανα κόλπα, έκαναν face painting και ιππασία με πόνυ.

Στο Markopoulo Park παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου και ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης. Σε δηλώσεις τους συνεχάρησαν τον ΟΠΑΠ και την Ιπποδρομίες Α.Ε. για τις δραστηριότητές και εκδηλώσεις που πραγματοποιούν, προσφέροντας διασκέδαση σε όλη την οικογένεια.

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 357365 photo
Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Ιωάννης Αϊδινιώτης, ο Ά Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες Α.Ε. Σπύρος Φωκάς, ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Μεσογαίας Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Κολλιοβασίλης Δημήτρης

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 357366 photo
Δραστηριότητες για παιδιά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 357367 photo
Δραστηριότητες για παιδιά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 357368 photo
Δραστηριότητες για παιδιά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Δείτε το βίντεο: