Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το θέαμα και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το θέαμα και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
26/07/2019 13:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Επτά κούρσες με 48 ίππους που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις

Η έκτη ιπποδρομία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής, το οποίο ξεκινά στις 18:00

Συναρπαστικό θέαμα θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 και περιλαμβάνει επτά κούρσες. Θα πάρουν μέρος συνολικά 48 ίπποι, οι οποίοι υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και εντυπωσιακές αφίξεις.

Ξεχωρίζει η έκτη και πολυπληθέστερη ιπποδρομία, στην οποία εννέα καθαρόαιμοι ίπποι θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Markopoulo Park: Επτά κούρσες με 48 ίππους που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις 339421 photo
Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το θέαμα και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Η πριμοδότηση του Γκανιάν «απογειώνει» το ενδιαφέρον

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η πριμοδότηση του Γκανιάν με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες έχει αυξήσει τα κέρδη. Το Γκανιάν είναι το πιο απλό παιχνίδι, αφού χρειάζεται μόνο η σωστή πρόβλεψη του νικητή. Κάθε εβδομάδα έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο παιχνίδι του Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον Ελληνικό κουμπαρά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, ΣΚΟΡ 3 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τρεις συνεχόμενες κούρσες) από την πρώτη ιπποδρομία, ΣΚΟΡ 4 (νικητής σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) από την τέταρτη ιπποδρομία και το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 (νικητής σε έξι συνεχόμενες κούρσες) από τη δεύτερη ιπποδρομία.

Markopoulo Park: Επτά κούρσες με 48 ίππους που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις 339422 photo
Πόνυ και alpaca περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες

Πόνυ, alpaca και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά

Το Markopoulo Park και αυτή την Κυριακή ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιππασία με πόνυ, να δουν από κοντά τα εξωτικά alpaca και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Θα απολαύσουν το παγωτό τους και θα συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στο Familly Club του πρώτου ορόφου, στο οποίο λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης. Θα ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, θα κάνουν face painting και θα περάσουν ένα ευχάριστο κυριακάτικο απόγευμα με πολλά παιχνίδια.

Markopoulo Park: Επτά κούρσες με 48 ίππους που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις 339423 photo
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου

Σύγχρονο εστιατόριο με εντυπωσιακή θέα και δωρεάν μετακίνηση

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στο σύγχρονο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου με εντυπωσιακή θέα. Ανοίγει στις 17:00 και προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.