Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ κατακτά το Τρόπαιο Επτανήσων
Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ κατακτά το Τρόπαιο Επτανήσων
18/06/2019 10:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ

Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ με διαφορά ενός εκατοστού του δευτερολέπτου κατέκτησε το Τρόπαιο Επτανήσων

Μοναδικό θέαμα, με εντυπωσιακές αφίξεις και αρκετές εκπλήξεις, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2019 στο Markopoulo Park.

Στη σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας, το Τρόπαιο Επτανήσων, σε μία συναρπαστική κούρσα, η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ, πήρε τη νίκη με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου.

Στη δεύτερη ιπποδρομία η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΟΓΓΥ πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας της.

Markopoulo Park: Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ 333599 photo
Ο Project manager της ΙΠΠΟΔΡΟΜIΕΣ AE Βύρωνας Κακλόπουλος απονέμει το Τρόπαιο Επτανήσων στον ιδιοκτήτη της ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ Μάριο Κουτσομύτη

Τζακ ποτ στο Σκορ 6 και στο Τετραπλό

Οι εκπλήξεις, που έγιναν στην έβδομη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, έδωσαν σημαντικά κέρδη στους νικητές, ενώ σημειώθηκαν και δύο τζακ ποτ στο Σκορ 6 και στο Τετραπλό της έκτης ιπποδρομίας.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για την επόμενη ιπποδρομιακήσυγκέντρωση, αφού μεταφέρεται στο Σκορ 6 το ποσό των 18.765 ευρώ και στο Τετραπλό το ποσό των 5.925 ευρώ.

Στο Σκορ 4 βρέθηκαν έξι νικητές που κέρδισαν από 1.630 ευρώ. Οι δύο ήταν από την Αθήνα και οι υπόλοιποι από το Μαρκόπουλο, τη Βούλα, το Φάληρο και το Χαλάνδρι.

Markopoulo Park: Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ 333600 photo
Συναρπαστικές ήταν οι ιπποδρομίες και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Διασκέδαση για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Για ακόμα μία Κυριακή το Markopoulo Park ήταν ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Πολλά παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου.

Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εξωτικά alpaca και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Στο Family Club δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν face painting και ζωγράφισαν τους αγαπημένους τους ήρωες.