Εννέα συναρπαστικές κούρσες την Κυριακή στο Markopoulo Park
Εννέα συναρπαστικές κούρσες την Κυριακή στο Markopoulo Park
20/07/2019 12:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μarkopoulo Park: Εννέα εντυπωσιακές κούρσες και τζακ ποτ στο Σκορ 6

Θέαμα, εντυπωσιακές αφίξεις και υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον επιφυλάσσει αυτή η Κυριακή στο Markopoulo Park. Η 12η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς περιλαμβάνει εννέα ιπποδρομίες, ενώ το Σκορ-6 (νικητής σε έξι κούρσες), θα μοιράσει περισσότερα από 40.000 ευρώ, μετά το τζακ ποτ της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο πρόγραμμα της ημέρας, που ξεκινάει στις 17:30, ξεχωρίζουν η έκτη και έβδομη ιπποδρομία, στην sprint απόσταση των 1.100 μέτρων, καθώς και η όγδοη και ένατη ιπποδρομία, στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων.

Το ενδιαφέρον των φίλιππων αναμένεται να προσελκύσουν, επίσης, δύο Σκορ-4 (νικητής σε τέσσερις κούρσες), από τη δεύτερη ιπποδρομία έως την πέμπτη, και από την έκτη ιπποδρομία έως την ένατη.

Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται ζωντανά από το Kontra Channel και το High TV.

Μarkopoulo Park: Εννέα εντυπωσιακές κούρσες και τζακ ποτ στο Σκορ 6 338331 photo
Εννέα συναρπαστικές κούρσες την Κυριακή στο Markopoulo Park

Ιδανικός Κυριακάτικος προορισμός για όλη την οικογένεια

Ζωγραφική, face painting και δωρεάν βόλτες με πόνυ είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς φίλους κι αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους και την εντυπωσιακή θέα στο σύγχρονο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου, το οποίο προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu. Η διασκέδαση στον πέμπτο όροφο θα συνεχιστεί και μετά το τέλος των ιπποδρομιών με αγαπημένες μουσικές από DJ, που θα προσθέσουν μία ξεχωριστή νότα στην εμπειρία των φιλίππων ήδη από νωρίς το απόγευμα.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μarkopoulo Park: Εννέα εντυπωσιακές κούρσες και τζακ ποτ στο Σκορ 6 338332 photo
Πόνυ για τους μικρούς φίλους