Αδρεναλίνη στα ύψη και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
Αδρεναλίνη στα ύψη και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park
21/06/2019 10:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Δύο τζακ ποτ απογειώνουν το ενδιαφέρον

Στις 18:00 ξεκινά το πρόγραμμα της Κυριακής με επτά συναρπαστικές ιπποδρομίες

Επτά ιπποδρομίες, που υπόσχονται εντυπωσιακές αφίξεις, θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 και η ιπποδρομία που ξεχωρίζει είναι η πέμπτη, με εννέα καθαρόαιμες φοράδες να διεκδικούν την πρώτη θέση στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον απογειώνουν τα δύο τζακ ποτ στο Σκορ 6 και στο Τετραπλό. Περισσότερα από 50.000 ευρώ αναμένεται να μοιράσει στους νικητές το Σκορ 6, στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βρει τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες.

Το Τετραπλό της τρίτης ιπποδρομίας αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 15.000 ευρώ στους τυχερούς, που θα προβλέψουν τα τέσσερα πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά άφιξης. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Markopoulo Park: Δύο τζακ ποτ απογειώνουν το ενδιαφέρον 334079 photo
Αδρεναλίνη στα ύψη και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Πολλές δραστηριότητες και αυτή την Κυριακή για τα παιδιά

Κάθε Κυριακή το Markopoulo Park αποτελεί τον ιδανικό προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιππασία με πόνυ και να φωτογραφηθούν με τα εξωτικά alpaca, απολαμβάνοντας παγωτό, μαλλί της γριάς και ποπ-κορν.

Στο Family Club λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς επισκέπτες για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες και να κάνουν face painting. Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου ανοίγει στις 17:00 και προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Markopoulo Park: Δύο τζακ ποτ απογειώνουν το ενδιαφέρον 334080 photo
Πολλές είναι οι δραστηριότητες για τα παιδιά