Δυνατή άφιξη στην 7η ιπποδρομία με τον ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ και τον Κώστα Αττίκο να κατακτούν την πρώτη θέση
Δυνατή άφιξη στην 7η ιπποδρομία με τον ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ και τον Κώστα Αττίκο να κατακτούν την πρώτη θέση
20/10/2020 14:32
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Markopoulo Park: Διπλό τζακ ποτ 100,000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 την επόμενη Δευτέρα

Σπουδαία νίκη ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ στην 7η ιπποδρομία

Διπλό τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6, υψηλά κέρδη για τους νικητές του ΣΚΟΡ 4 και νίκη του ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ που κρίθηκε για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της 19ης Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park.

Δύο νίκες - έκπληξη συνέβαλαν ώστε να σημειωθεί το δεύτερο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 100.000 ευρώ την επόμενη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ίππους ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ - ιδιοκτησίας των Σταύλων IPPOTRUST, με προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους και αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα - και ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ, ιδιοκτησίας των Αδαμάντιου Κοκκόση και Αθανάσιου Δημητρόπουλου με προπονητή τον Σπύρο Μαυρόπουλο και αναβάτη τον Κώστα Αττίκο.

Υψηλά κέρδη μοίρασε στους φιλίππους το παιχνίδι ΣΚΟΡ 4. Δυο παίκτες που επέλεξαν σωστά τους πρώτους ίππους σε τέσσερις κούρσες κέρδισαν 3,465.87 και 6,931.75 ευρώ αντίστοιχα.

Markopoulo Park: Διπλό τζακ ποτ 100,000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 την επόμενη Δευτέρα 389104 photo
Νίκη για τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ

Επίδειξη ισχύος στην 7η ιπποδρομία

Σε μια από τις ομορφότερες κούρσες των τελευταίων ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων, ο καθαρόαιμος ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει την νίκη με δυνατό φίνις στην 7η ιπποδρομία. Ο εξαετής ίππος ιδιοκτησίας των Σταύλων Delta, που προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη, επικράτησε των αντιπάλων του με διαφορά τριών εκατοστών του δευτερολέπτου. Για τον αναβάτη του, Κώστα Αττίκο ήταν η δεύτερη νίκη της ημέρας αφού είχε προηγηθεί η επικράτηση του με τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ.

Από δύο νίκες στη χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση σημείωσαν και οι αναβάτες Παναγιώτης Δημητσάνης (με τη ΜΕΪΦΕΝΓΚ και τον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ) και Εντιόν Τσέλα (με τους ίππους ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ και ΣΑΝ ΝΤΙΑΚΟ).

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία: