Όμρι Άλτμαν, Όμρι Άλτμαν και Ουσμάν Κουλιμπαλί με τα Ευχοστολίδια που επέλεξαν
Όμρι Άλτμαν, Όμρι Άλτμαν και Ουσμάν Κουλιμπαλί με τα Ευχοστολίδια που επέλεξαν
17/12/2018 15:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό

Η «πράσινη» ΠΑΕ στηρίζει την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και προσφέρει ξεχωριστά δώρα αγάπης στα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού»

Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησαν για λίγο στην άκρη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και επισκέφθηκαν την έκθεση με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ στο Athens Metro Mall.

Οι Αντονί Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Όμρι Άλτμαν, Σωκράτης Διούδης και Νίκος Βέργος επέλεξαν ζωγραφιές παιδιών με τα δώρα που έχουν ονειρευτεί για αυτά τα Χριστούγεννα και έκαναν τις ευχές τους πραγματικότητα. Παράλληλα, κάλεσαν όλους να υποστηρίξουν τη σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και να προσφέρουν ξεχωριστά δώρα αγάπης στα παιδιά από «Tο Χαμόγελο του Παιδιού».

Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό 313896 photo
Όμρι Άλτμαν, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Σωκράτης Διούδης, Νίκος Βέργος και Αντονί Μουνιέ επιλέγουν Ευχοστολίδια

Πώς μπορείτε να χαρίσετε Ευχοστολίδια και παιδικά χαμόγελα

Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά και εφέτος κάνει πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, οι οποίες εκτίθενται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Οι ζωγραφιές είναι, επίσης, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό 313897 photo
Ουσμάν Κουλιμπαλί, Νίκος Βέργος, Όμρι Άλτμαν, Σωκράτης Διούδης και Αντονί Μουνιέ προσφέρουν δώρα στα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού»

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό, για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Επιπλέον, συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό 313898 photo
Νίκος Βέργος και Σωκράτης Διούδης με τα Ευχοστολίδια που επέλεξαν

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν στα social media:

https://goo.gl/wNAmiY