Επικράτηση κατά κράτος του Μελισσανίδη
08/03/2016 21:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επικράτηση κατά κράτος του Μελισσανίδη

Σε μεγάλο θρίαμβο της ΑΕΚ και τρελό Βατερλό του Ολυμπιακού μετατράπηκε η σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας. Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν κομβική και οι «κιτρινόμαυρες» θέσεις κυριάρχησαν, με την Ενωση να επικρατεί κατά κράτος και τον Ολυμπιακό να μπαίνει στα σχοινιά και να μην μπορεί ούτε καν να ψελλίσει απαντήσεις. Είναι χαρακτηριστικό, πως ακόμα και ο γηραιός Σάββας Θεοδωρίδης που μπήκε μπροστά, άκουσε (και όχι μία, αλλά πέντε – έξι φορές) αναφορές που με οξύ τόνο, του ζητούσαν να σταματήσει να μιλά.

Είναι σαφές πως ακόμα δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποια θα είναι η συνέχεια. Ενδεχομένως εάν είχε παραστεί από σήμερα ο Μαρινάκης, να ήταν πιο ξεκάθαρο το κλίμα. Αλλά σήμερα, η ΑΕΚ (και όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της), είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της μέρας. Ακόμα και ομάδες που μέχρι πρότινος φαινόταν να συντάσσονται δίπλα στον Ολυμπιακό, ακολούθησαν τις θέσεις της ΑΕΚ. Είναι ενδεικτική η στάση του Γιάννη Καϋμενάκη του Αστέρα, που έλεγε με παράπονο πως: «εγώ έχω χάσει κύπελλο από τον Γιάχο», ενώ έκπληξη αποτέλεσε η μεταστροφή του Ηρακλή και του Παπαθανασάκη, αλλά και του Κομπότη.
Η πλευρά του Ολυμπιακού έμεινε να παρακολουθεί τις εξελίξεις ανήμπορη να αντιδράσει. Αποκορύφωμα ο εξευτελισμός του Γιαννίκου από τον Σαββίδη, που του μίλησε με πολύ προσβλητικό τόνο, ακόμα και όταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επιχείρησε να του μιλήσει στα…ρώσικα για να έχουν καλή συνεννόηση. Ακόμα και ο λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις, Κώστας Καραπαπάς, δεν έβγαλε…κιχ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα δίχως δυνατότητα αντίδρασης. Στην ΑΕΚ υπήρχε ικανοποίηση από όσα συνέβησαν, καθώς οι θέσεις της ΑΕΚ υιοθετήθηκαν από όλες τις ομάδες και ήδη αποφασίστηκε να γίνει η επιτροπή που θα ψάξει να βρει λύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ όλη η διαδικασία κινήθηκε γύρω από την ατζέντα που έθεσε η ΑΕΚ και οι ομάδες που βρίσκονται σε συνεννόηση μαζί της.

enwsi.gr