Ειδικό στοίχημα για τον νικητή του Μουντιάλ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ
02/12/2017 14:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ειδικό στοίχημα για τον νικητή του Μουντιάλ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκίνησε, με την κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης, που έγινε την Παρασκευή, στη Μόσχα.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει από τώρα ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Στο ειδικό στοίχημα για τον νικητή του Μουντιάλ, φαβορί είναι η Γερμανίαμε απόδοση 5. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Δεύτερο φαβορί είναι η Βραζιλίαμε 5,50 και τρίτο η Γαλλίαμε 6. Στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η Ισπανίαμε 7,50 και στην πέμπτη η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, Αργεντινήμε 8. Ακολουθούν το Βέλγιομε απόδοση 11 και η Αγγλίαμε 12.Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλίαπληρώνει 20 και η Ουρουγουάη22.

Η διοργανώτρια του Μουντιάλ, Ρωσία,η οποία ανοίγει την αυλαία, στις 14 Ιουνίου 2018, στον αγώνα με τη Σαουδική Αραβία, δίνει απόδοση 30 στο ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την ίδια απόδοση έχουν η Κροατία και η Κολομβία.

Για 15 από τις 32 φιναλίστ προσφέρονται αποδόσεις από 100 έως 350! Τα μεγαλύτερα αουτσάιντερ, με 350 , είναι ο Παναμάς, η Σαουδική Αραβίακαι η Τυνησία.

Μπορείτε από τώρα, σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, να ποντάρετε στην Εθνική ομάδα, που πιστεύετε ότι το βράδυ της 15ηςΙουλίου 2018 θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Το ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, για τον νικητή του Μουντιάλ, είναι διαθέσιμο και στα τερματικά αυτόνομης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs).