Βράδυ Παρασκευής στο Μαρκόπουλο με έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες
27/10/2017 12:42
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βράδυ Παρασκευής στο Μαρκόπουλο με έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες

ο επετειακό Grand Prix της «28ηςΟκτωβρίου», με έπαθλο 16.000 ευρώ δεσπόζει στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο, με τον περυσινό νικητή ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ να επιστρέφει στο στίβο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 2.100 μέτρα.

Στη δεύτερή του εκκίνηση, μετά από μακρά απουσία από την αγωνιστική δράση, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυνίκη κλασικών ιπποδρομιών ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, που έχει στο παλμαρέ του τα κύπελλα του «Νέου Έτους», του «Λευκού Πύργου» και της «25ηςΜαρτίου». Ο «μαχητικός σπρίντερ» ΑΤΡΕΓΙΟΥ και ο «μεγαλόσωμος ψαρής» ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ θα δώσουν επίσης το παρών, μαζί με τον νικητή του περυσινού Ντέρμπι,ΜΕΝΤΟΡ.

Βράδυ Παρασκευής στο Μαρκόπουλο με έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες 271081 photo

Υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού

Στο «Κύπελλο Καρυάτιδων» οι καλύτερες φοράδες του ιπποδρόμου θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης των 1.800 μέτρων, διεκδικώντας έπαθλο 20.000 ευρώ. Η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ συνέχισε το νικηφόρο σερί της και θα αντιμετωπίσει τις ομόσταυλες ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ, ΝΤΡΙΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ και ΟΝΟΡΑΜΠΛ. Το επίπεδο του ανταγωνισμού θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ, που πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο της.

Στα 1.200 μέτρα τριετών και άνω – που μπορεί να θεωρηθεί και ως προοίμιο για το Winter Challenge της 15ηςΔεκεμβρίου – εξαιτίας των πολλών ποιοτικών συμμετοχών, θα διεξαχθούν δύο δυνατές ξεχωριστές κούρσες. Στο «ΤΡΟΠΑΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» ο ΣΑΓΙΕΜ, ο 4ετής ίππος με την υψηλότερη αξιολόγηση από το εξωτερικό (rate) που εισήχθη στο Μαρκόπουλο την τελευταία εξαετία, θα τρέξει απέναντι στον «γοργοπόδαρο» ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ και τον ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, κάτοχο του ρεκόρ των 1.000 μέτρων. Ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ, με δύο εύκολες νίκες σε ισάριθμες εμφανίσεις, θα σηκώσει το γάντι.

Βράδυ Παρασκευής στο Μαρκόπουλο με έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες 271082 photo

Τα υπόλοιπα «δυνατά χαρτιά» του ελληνικού προγράμματος

Στο «Έπαθλο Ενημέρωσης», ο βρετανικής καταγωγής ΚΑΖΜΕΡ θα κοντραριστεί με τον νικητή του «Κυπέλλου Ερμής» ΦΑΟΥΣΤΟ, το «σκληρό καρύδι»ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ και τον γνώριμο από τη συμμετοχή του στο Ντέρμπι ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, καθώς και με τους δύο ομόσταυλούς του, τον ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ και τον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ, ο οποίος προέρχεται από τους βασιλικούς στάβλους της Βρετανίας.

Μετά την τριπλή του νίκη την περασμένη Παρασκευή, ο Παναγιώτης Δημητσάνης επιστρέφει στον τόπο του θριάμβου για να ιππεύσει σε έξι κούρσες τους ΚΑΖΜΕΡ, ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ, ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ, ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ και τον διετή ίππο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ, που έχει πλασαριστεί τρεις φορές στις πρώτες θέσεις.

Η ώρα έναρξης της πρώτης ιπποδρομίας είναι στις 18:30, οπότε ξεκινά και το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6. Το Σκορ 4 αρχίζει στην 3ηιπποδρομία, ενώ κάθε κούρσα προσφέρεται για πολλά ενδιαφέροντα στοιχήματα.