Ο διετής ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ πετυχαίνοντας την νίκη της περασμένης Παρασκευής
Ο διετής ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ πετυχαίνοντας την νίκη της περασμένης Παρασκευής
03/11/2017 14:06
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βραδινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο με πέντε ιπποδρομίες

Πέντε ιπποδρομίες υπό το φως των προβολέων διεξάγονται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με μια κούρσα από τη Νότιο Αφρική να συμπληρώνει το πρόγραμμα για το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6.

«Έπαθλο Ψηλορείτη» στα 1.575 μέτρα:Ο διετής ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, που προέρχεται από νίκη, θα τεθεί αντιμέτωπος με τους επίσης πρόσφατους νικητές ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ και ΑΣΤΕΡΙΩΝ.

«Έπαθλο Αίνου» στα 1.000 μέτρα:Σε αυτή την κούρσα για 4ετείς και άνω, θα κάνει την επανεμφάνισή του ο ΑΝΑNΤΑΡΚΟ, που έχει να διαγωνιστεί από τον Φεβρουάριο, αλλά είναι ήδη νικητής τριών ιπποδρομιών.

Βραδινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο με πέντε ιπποδρομίες 271603 photo
O ΑΝΑNΤΑΡΚΟ επιστρέφει απόψε στο Μαρκόπουλο

«Έπαθλο Πάρνηθος» στα 1.000 μέτρα: Οκτώ ίπποι 4 ετών και άνω θα διεκδικήσουν τη πρώτη νίκη της καριέρας τους στο σπριντ των χιλίων μέτρων.

«Έπαθλο Τύμφης» στα 1.200 μέτρα: Δέκα ίπποι 6 ετών και άνω θα βρεθούν στην αφετηρία της 5ηςιπποδρομίας. Η κούρσα υπόσχεται ωραίο θέαμα, με τη συμμετοχή των προερχόμενων από νίκη ΛΙΟΥΑΜΥ και ΝΑΣΜΙ. Αναβάτης του τελευταίου θα είναι ο νεαρός Γιάννης Ψαραδάκης, ο οποίος μετράει ήδη 20 επιτυχίες εφέτος.

«Έπαθλο Δίρφης» στα 1.300 μέτρα:Με αρκετές συμμετοχές θα διεξαχθεί και η συγκεκριμένη ιπποδρομία για φοράδες ηλικίας τριών ετών και άνω. Οι ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ, ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ και ΜΕΪ ΣΚΑΪ, που προέρχονται από νίκες, θα προσπαθήσουν και πάλι για την επικράτηση, κόντρα σε φορμαρισμένες αντιπάλους, όπως η ισχυρή στο φίνις ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ.

Βραδινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο με πέντε ιπποδρομίες 271604 photo
Ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης και η σύζυγός του Paola Constantini Ξεπαπαδάκη, έτοιμοι να απονείμουν το Τρόπαιο “Εθελοντών ΕΜΕΙΣ” μαζί με τις εθελόντριες της ομάδας

Τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας

Μεγάλα κέρδη μοιράστηκαν στους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος την προηγούμενη εβδομάδα. Δύο τυχεροί που προέβλεψαν τον νικητή σε 6 κούρσες κέρδισαν από 14.261 ευρώ. Επίσης, δύο δελτία με σωστή πρόβλεψη των νικητών σε τέσσερις κούρσες κέρδισαν από 3.942 ευρώ. Τέλος, ένας παίκτης, που προέβλεψε με επιτυχία τα τρία πρώτα άλογα με σειρά στην 3ηιπποδρομία, κέρδισε 3.492 ευρώ.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ υποστηρίζει την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση – Στήριξη, Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Αφιερωμένη στο έργο της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας-Ίαση-Στήριξη - Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ήταν η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου. Η Ιπποδρομίες ΑΕ υποδέχθηκε στο Μαρκόπουλο τον πρόεδρο της εταιρίας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και μία ομάδα εθελοντών. O κ. Ξεπαπαδάκης έκανε την απονομή του Τρόπαιου ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ και οι εθελόντριες απένειμαν τα έπαθλα του Grand Prix της 28ης Οκτωβρίου.

Βραδινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο με πέντε ιπποδρομίες 271605 photo
Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης και οι Εθελόντριες της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. συγχαίρουν το νικητή της 4η κούρσας ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ και τον αναβάτη του Κώστα Μαστοράκη, οι οποίοι παρέλαβαν το τρόπαιο “Εθελοντών ΕΜΕΙΣ”