Απίστευτο δούλεμα στην Αγγλία: Μαζεύουν υπογραφές για επανάληψη του 2-1 από την Ισλανδία
28/06/2016 11:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτο δούλεμα στην Αγγλία: Μαζεύουν υπογραφές για επανάληψη του 2-1 από την Ισλανδία

Μετά την ήττα σοκ για τους Άγγλους με 2-1 από την Ισλανδία και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro2016 για τα «λιοντάρια» οι Άγγλοι φίλαθλοι «έπιασαν δουλειά».

Επιδόθηκαν σε ανηλεές τρολάρισμα της ομάδας, του τερματοφύλακα Χαρτ αλλά και του προπονητή Ρόι Χογκτσον.

Κάποιοι μάλιστα μιμούμενοι την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να υπάρξει νέο δημοψήφισμα μετά το Brexit, ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία να μαζέψουν υπογραφές προκειμένου ο αγώνας με τους Ισλανδούς να επαναληφθεί.

england-trolarisma-1000

Άλλοι με αφορμή το γεγονός ότι οι τιμές στα σούπερ μάρκετ της Ισλανδίας είναι χαμηλές τρόλαραν τον Τζο Χαρτ «παίζοντας» με τη λέξη save που χρησιμοποιείται και για τις επεμβάσεις ενός τερματοφύλακα και για την εξοικονόμηση στα ψώνια.

england-trollarisma7-1000

Από τα βέλη των φιλάθλων δεν θα μπορούσε να γλιτώσει και ο Ρόι Χόγκτσον – ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε την παραίτηση του – σε σύγκριση με τον προπονητή της εθνικής Ισλανδίας καθώς ο Χόγκτσον αμοιβόταν με 4,6 εκατ. δολάρια ενώ ο Ισλανδός προπονητής είναι οδοντίατρος μερικής απασχόλησης.

england-trollarisma3-1000

Καυστικά ήταν τα σχόλια και του παλαίμαχου Βρετανού επιθετικού Γκάρι Λίνεκερ ο οποίος έγραψε στο Twitter κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι «είμαστε απελπισμένοι να βγούμε από την Ευρώπη με κάθε τρόπο» και μετά το τέλος του αγώνα ότι «η Αγγλία ηττήθηκε από μια χώρα που έχει περισσότερα ηφαίστεια από ότι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές» αποδίδοντας τα εύσημα στην Ισλανδία.

england-trollarisma4-1000england-trollaerisma5-1000

eleftherostypos.gr