“Μαντρωμένοι” στο Σότσι
04/02/2014 14:42
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

“Μαντρωμένοι” στο Σότσι

Μπορεί οι Ρώσοι να έχουν μετατρέψει σε φρούριο το Σότσι ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων που ξεκινούν σε λίγα εικοσιτετράωρα, τα μέτρα όμως δεν είναι αρκετά για τους Αυστραλούς που απαγόρευσαν στα μέλη της αποστολής τους να επισκεφτούν το κέντρο της πόλης.

Η Αυστραλία έχει στείλει 60 αθλητές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες , αριθμό ρεκόρ για την χώρα της Ωκεανίας , οι οποίοι όμως οφείλουν να είναι «μαντρωμένοι» στους χώρους του Ολυμπιακού χωριού και στις εγκαταστάσεις όπου αγωνίζονται. Κι αυτό γιατί η ομώνυμη Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να τους απαγορεύσει να επισκεφτούν το κέντρο της πόλη που βρίσκεται περίπου 30 χλμ. από την περιοχή που φιλοξενεί τους αγώνες για λόγους ασφαλείας και μόνο.

«Νιώθουμε ασφάλεια εδώ ωστόσο θα θέλαμε να θέσουμε κάποιους μικρούς αλλά σημαντικούς περιορισμούς στους αθλητές μας κατά την παραμονή μας εδώ» τόνισε άνθρωπος της ομάδας συνοδών της Αυστραλίας που ανέφερε και την ένταση για τα θέματα των ομοφυλοφίλων που υπάρχουν στη χώρα. Μάλιστα αναφερόμενος στη στάση της Αυστραλίας στο θέμα αυτό υπογράμμισε «Εμείς όχι μόνο επιτρέπουμε αλλά και ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας να μιλούν ελεύθερα, όπως κάνουν οι αθλητές όλου του κόσμου»

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.